updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L'efecte rebot modifica les previsions de categories 2018-19

Com sol passar cada temporada, després que molts equips tinguin un bon ensurt per l'efecte dels descensos per compensació, arriba l'estiu i alguns dels equips que havien baixat de categoria estatal s'acaben salvant "als despatxos". I l'efecte rebot acaba per salvar també equips que baixaven en les categories catalanes.
I la setmana vinent ja se celebren els sortejos, on s'hauran de confirmar aquestes previsions, sempre que no hi hagi renúncies o cessions de drets. Veurem...

Únic a la seva espècie: Jordi Molinos, 60 anys a l’Handbol Sant Just

60 anys ininterromputs dedicats a la seva gran passió: l’handbol a Sant Just Desvern. 60 anys de fidelitat a un color, el groc. 60 anys ostentant tots els càrrecs a la seva estimada institució: des de fundador del club, delegat o president. Història viva de l’handbol, i de l’esport, santjustenc, català i espanyol.

  • Publicat a la categoria Notícies

PREVISIÓ de categories 2018-19 (20 maig): 9 equips completen la llista d'ascensos

Aquest cap de setmana 9 equips han aconseguit l'ascens i ja estan decidits els de totes les categories tant masculines com femenines.  Això fa que ja puguem donar una previsió de categoria per a la temporada 2018-19, tot i que després puguin quedar afectades per invitacions que s'acceptin a jugar a categoria estatal, a renúncies o a traspassos de drets federatius.

El cas embolicat dels descensos compensats

Cada final de temporada es parla molt dels descensos per compensació, i aquesta vegada no ha estat una excepció. Amb la diferència, respecte a anys anteriors, que aquest any s'han produït, en no ser compensats els descensos de Salle Bonanova i Bordils B de 1a Estatal a Lliga Catalana. I això vol dir que a algú li pot tocar el rebre...

  • Publicat a la categoria Notícies
Subscribe to this RSS feed

Entrevistes