updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017
CatHandbol

CatHandbol

CATHANDBOL és una web independent que té com a objectiu difondre l’activitat de l'Handbol català, amb especial atenció als equips catalans, de totes les categories. Web nascuda el 2011, amb la voluntat d'aglutinar tota la informació del món de l'handbol de casa nostra per fer més gran aquest esport.

Website URL: http://www.cathandbol.cat

Prèvia #PlataFemenina: Interessant derbi a Sant Quirze

En acabar aquesta jornada quedaran només 10 punts per disputar i segons que passi en els diferents partits el Morvedre es podria proclamar ja campió de grup, o almenys assegurar la presència a fases. I per sota el Dominicos podria ja perdre la categoria. O no... ja veurem.

Prèvia #LligaCatH: El segon i el tercer es troben a la Nova Icària

Arribem a la 20a jornada, amb 14 punts per disputar i per alguns equips se’ls va acabant el temps de sumar per aconseguir la permanència, i hi ha uns quants partits importants per aquest tema. Però el gran matx de la jornada el tenim al Poble Nou amb l’enfrontament entre els que ara són els dos principals candidats al segon lloc.

Prèvia #1aCatH: El partit de la jornada a Can Jofresa

19a jornada, molt lluny encara del final en llarga competició de 1a, on els quatre primers tenen entaulada una lluita molt dura per assolir els tres primers llocs. I per sota també hi ha forta lluita per evitar les quatre places de descens que, amb el tema del descensos compensats, s’ha de recordar, que podrien ser fins a sis, i que per tant implica, de moment, a quasi a tots els altres equips.

Prèvia #2aCatH: Els millors partits a Palautordera i Poble Nou

Arribem a la 19a jornada. Queden 16 punts per disputar i la lluita està oberta en tots els fronts. D’entrada sembla que hi ha dos equips de cada grup lluitant pel títol, i 7 més al grup A i 4 al grup B lluitant per les places de “play-off”. La lluita pel descens també està oberta sobretot al grup B, ja que en el grup A i ha quatre equips que estan despenjats... però s’ha de tenir en compte que hi podria haver descensos compensats i podria baixar un cinquè equip.

Subscribe to this RSS feed

Entrevistes