updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Carta oberta del capità del CH Sant Esteve, Jordi Planas

Aquí teniu la carta íntegra que el capità del CH Sant Esteve, Jordi Planas, ha dedicat als seus aficionats a la pàgina web del seu club i que creiem bo i interessant de compartir amb els nostres lectors.

"Benvolguts,

Tant els jugadors com el cos tècnic ja podem respirar tranquils. A falta de dues jornades hem assolit l’objectiu que ens vam fixar a l’inici de temporada, que no era cap altre que la permanència.

Abans de començar la temporada sabíem que era difícil, però mai ens havíem arribat a imaginar les dificultats que ens hem trobat al llarg de l’any. L’equip ha patit molts contratemps que han complicat encara més un objectiu que ja de per si era difícil. Alguns jugadors de l’equip han patit lesions molt greus, que han provocat que l’equip perdés part del seu potencial. Aquestes quatre lesions greus, més la marxa temporal d’un jugador a mitja temporada ha minvat els recursos i l’equip s’ha hagut de reinventar. Els meus companys i jo hem patit de valent per lluitar amb tots els equips d’aquesta lliga. Alguns dels quals amb més recursos i més plantilla, però amb menys ànima i menys esperit de club que nosaltres.

Els jugadors hem fet un pas endavant degut a les adversitats que s’han anat presentant. Personalment també ho he fet i a nivell ofensiu he assumit un rol més important. Gràcies a això apareixo a la llista dels jugadors més golejadors d’Espanya i em fa molta il·lusió veure el meu nom entre els millors, però també veure el nom d’un club humil com el nostre el capdamunt de la llista. Aquest reconeixement, és un valor intangible de la feina del club al llarg dels anys. La feina de tantes persones que amb molta voluntat i esforç fan d’aquest club, un club cada cop més gran i respectat.

Malgrat això, canviaria tots aquest gols, per les lesions dels meus companys. Nosaltres hem patit a la pista, però els companys lesionats han sofert el sentiment de no poder-nos ajudar degut aquestes inoportunes i greus lesions.

Per últim, moltes gràcies pel suport de tota l’afició. Heu estat incondicionals tant a casa com a fora. Ens omple d’orgull que ens seguiu i ens animeu en els bons i els mals moments. N’estem molt agraïts. L’any que ve tornarem amb més força, per deixar el club allà on es mereix.

Gràcies a tots. "

Entrevistes