UNA WEB

Cinc anys de Cathandbol: passada i va!

Sembla que fos ahir però corria el desembre de 2011 quan vam fer l'estrena oficial d'aquest web, CatHandbol, amb la voluntat de cobrir una mancança informativa en pro de l'esport que ens apassiona.

Cinc anys després, gràcies al treball incansable d'un petit equip de voluntaris i l'aportació de clubs, seguidors i col·laboradors, hem aconseguit consolidar Cathandbol com el mitjà de referència de tot l'handbol català. Gràcies a això hem aconseguit donar un tractament periodístic a totes les categories del nostre handbol. Però no ens volem aturar aquí. Volem seguir sent aquest punt de trobada de l'handbol de casa nostra i volem que els lectors seguiu gaudint-ne setmana rere setmana de la millor manera possible. Perquè vosaltres, també sou part central de CatHandbol.

Nou logotip i redisseny del web

Per això fa mesos que treballem en una renovació que desitgem que sigui un punt i seguit en la tasca que hem fet fins al moment. Una de les primeres novetats d'aquest cinquè aniversari serà el nou logotip, que ha estat dissenyat com la pàgina web per Tàctic.cat. Un nou "escut" que presidirà com és lògic la renovada pàgina web, ja totalment adaptada als dispositius mòbils i amb moltes millores que esperem que us agradin. I que ens critiqueu... perquè precisament la crítica constructiva és un gran feedback que rebem amb tots vosaltres. Perquè recordeu que tots fem Cathandbol.

Seguim movent la pilota, seguim amb Cathandbol!

CatHandbol

CATHANDBOL és una web independent que té com a objectiu difondre l’activitat de l'Handbol català, amb especial atenció als equips catalans, de totes les categories. Web nascuda el 2011, amb la voluntat d'aglutinar tota la informació del món de l'handbol de casa nostra per fer més gran aquest esport.

Website: www.cathandbol.cat

Cerca a CatHandbol

ARTICLES D'OPINIÓ

GALERIES DE FOTOS

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
El Barça compleix pronòstics i ja és a Quarts de Champions
El Bordils cau amb el cap ben alt a la Copa
Granollers i ARHS triomfadors al Campionat de Catalunya 2014
Remuntada espectacular i èpica al Palau Blaugrana
El Granollers manté el liderat de #PlataFemenina golejant l'Amposta

NOTÍCIES AMB VÍDEO

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next
Bloc d'Handbol a l'En Joc de la Xarxa TV (19-març)
Albert Rocas tanca temporada a la Champions amb un dels millors gols
Bloc d'Handbol a l'En Joc de la Xarxa TV (12-març)
Bloc d'Handbol a l'En Joc, amb declaracions dels candidats a la FCH
Bloc d'Handbol a l'En Joc de la Xarxa TV (26-febrer)

REPORTATGES

CATHANDBOL, la web de TOT l'handbol català

T A C T I C .cat