updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La 3a Maresme Week repeteix a la platja de Caldes d’Estrac

Imatge dels shoot-outs decisius del 2015 Foto: Marta Gonzalvo / Maresme Week Imatge dels shoot-outs decisius del 2015

Aquest dissabte 2 de juliol al matí es donarà el tret de sortida a la 3a Edició de la Maresme Week, la setmana de l’handbol platja al Maresme.

Aquest és el segon any que aquest esdeveniment esportiu se celebra a la localitat maresmenca de Caldes d’Estrac, on hi repeteix després de l’èxit rotund de la passada edició, en que va organitzar-hi el Torneig de Base i setmanes després va acollir l’espectacular Fase Final del Campionat de Catalunya 2015.

L’edició d’enguany serà del 2 al 9 de juliol. El dissabte 2 se celebra el 3r Torneig Maresme Week en categoria absoluta (HORARIS) mentre que el dissabte 9 de juliol se celebrarà en la seva versió de Base (INSCRIPCIONS ENCARA OBERTES).

Amb més de 25 equips inscrits cada cap de setmana, la Platja dels Tres Micos de Caldes d’Estrac repetix com a immillorable escenari per una competició esportiva d’aquest tipus. Durant la setmana els camps seguiran muntats i s’hi organitzaran entrenaments oberts d’handbol platja sota la supervisió del Club Handbol Llavaneres Maresme.

Aquest esdeveniment està organitzat pel Club Handbol Llavaneres Maresme amb el col·laboració dels Ajuntaments de Caldes d’Estrac i Sant Andreu de Llavaneres, i el suport de la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana d’Handbol.

- Galeria de Fotos 2015 (FB MARESME WEEK)

Entrevistes