updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Catalunya i Castelló acolliran el Mundial Femení 2021!

Granollers tornarà a acollir un Mundial 8 anys després Foto: Àlex Gomà / CATH (Arxiu) Granollers tornarà a acollir un Mundial 8 anys després

La candidatura mediterrània presentada per la federació espanyola ha estat la guanyadora en l'elecció feta a París i acollirà el Mundial Femení d'Handbol 2021.

La delegació de la RFEBM i el comitè organitzador, impulsat des de Granollers, ha fet la seva presentació de la seva candidatura aquest dissabte a les 12h a l'Hotel Pullman de París a organitzar el Campionat del Món d'handbol Femení 2021 (recordeu la notícia en que vam explicar el projecte inicial). Hi han estat presents Francisco Blázquez, president de la RFEBM, Alejandro Blanco, president del COE, al costat de l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, al costat de la jugadora Marta Mangué, i els ja retirats Iker Romero i David Barrufet.

Des de la candidatura ja s'ha fixat que el calendari del XXV Campionat del Món d'Handbol Femení serà del 2 al 19 de desembre de 2021.

VÍDEO DEL MOMENT DE LA DECISIÓ

Aquesta candidatura "mediterrània" finalment constarà de sis seus: Granollers, Castelló, Tarragona i Lleida, Badalona i Barcelona, on està previst que s'hi jugui la final (tot i que inicialment s'havia avançat que seria Badalona). Sota el lema #SheLovesHandball, la candidatura presentada per la RFEBM ha apel·lat als sentiments, a l'experiència organitzativa i s'ha acabat emportant aquesta gran cita mundial que d'aquí quatre anys omplirà del millor handbol femení el nostre territori.

- Link amb el dossier "She Loves Handball"

Les 6 seus de la "Candidatura Mediterrània"

Granollers

Tarragona

Lleida

Castelló

Badalona

Barcelona

Entrevistes