updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Espanya s'acomiada de l'Europeu perdent contra Holanda

Judit Sans ha tingut també paper en atac Foto: Uros Hocevar / ehf-euro.com Judit Sans ha tingut també paper en atac

La selecció espanyola, amb tota la tranquil·litat del món, ha tornat fer un bon partit davant una de les seleccions que ha donat més bona imatge en aquest Europeu, com és Holanda.

Era un partit intranscendent per a la selecció espanyola i decisiu per a l'holandesa, però tots dos equips han buscat el triomf. Per uns moments Espanya ha ratllat a un alt nivell davant la selecció que possiblement millor corre el contraatac d'aquest Europeu 2016.

Però evidentment en els moments decisius ha pesat la superior motivació de la selecció holandesa que guiada per Cornelia Groot (a més 5 gols) i amb una sensacional definidora com Estevana Polman, que ha fet 10 gols, s'ha acabat classificant per a les semifinals on es trobarà amb Dinamarca.

Avui Judit Sans, l'asconenca, ha continuat treballant bé en defensa i a més ha tingut més intervenció en atac i ha fet un gol i ha forçat un penal, per acabar amb un 100% d'eficàcia (5 de 5) al llarg dels 161 minuts en que ha intervingut en aquest campionat. Una nova gran actuació, que ja li havia valgut el dia abans els elogis del diari estatal amb més atenció a l'handbol, el Marca (llegiu aquí la notícia "Judith Sans defiende su Europeo con las 'Guerreras").

Espanya 24-29 Holanda

- Dades del partit

- Estadístiques finals d'Espanya

L'alegria holandesa per la classificació per a les semifinals. (Foto: Uros Hocevar/ ehf-euro 2016)

Les semifinals del divendres ja tenen protagonistes

El divendres es disputaran les dues grans semifinals d'aquest Europeu- 2016 i també el partit per el 5è i 6è lloc, amb aquest horari:

15:45  Alemanya - Romania (5è i 6è lloc)

18:15  HOLANDA - DINAMARCA (1a semifinal)

20:45  NORUEGA - FRANÇA (2a semifinal)

El diumenge a les 15:30 es disputarà el partit pel 3r i 4t lloc i a les 18:00 la gran final.

Entrevistes