updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: Bons derbis a Sant Quirze i Amposta

Setmana de derbis interessants Foto: JORDI TERRÓN / CHSJD Setmana de derbis interessants

Dotzena jornada de Plata femenina en el seu grup C en el qual el partit més destacat és el derbi valencià entre els dos primers classificats, però aquí tenim dos bons derbis a Sant Quirze i Amposta.

El partit de la jornada a Catalunya:
Sant Quirze - La Roca, dissabte 19:30 hores

Gran partit a Sant Quirze entre els dos equips catalans en millor moment, com ho demostra el fet que han sumat 8 dels 10 últims punts possibles. Les de Dolo Martín, que fins ara a casa seva només han cedit davant l’Elda, vénen crescudes després de guanyar a Mataró on van mostrar un gran potencial ofensiu on destaquen Janna Sobrepera, Maria Cadens i Paula Plana. Al davant tindran l’equip de Ramon Plans, molt compensat i que ha anat a més i porta quatre victòries seguides.Les seves referents principals són la retornada Sara Galamba, Vanessa Zafra  i Neus Ureña.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sant Quirze

5

12

316

316

G

P

G

G

G

La Roca

7

8

306

299

P

G

G

G

G

El partit de “la Xarxa”:
Amposta - Sant Joan Despí, diumenge 18:05 hores

El partit de la jornada és molt interessant, ja que hi ha molt en joc: és un derbi on es troben dos dels equips catalans en situació més crítica. El partit serà retransmès per “la Xarxa”.

L’equip local porta quatre derrotes seguides, després de perdre aquest passat cap de setmana a Tenerife per 31-25. Però és que les de Jordi Tomàs, que van començar molt bé amb tres triomfs després han encadenat 8 derrotes seguides.

L’equip local té la segona màxima golejadora del campionat Zulema Gonzàlez (66 gols), que porta el pes de l’equip junt amb Alba Simon (54), mentre que Sandra Tomàs (58) i Olalla Calvo (42) són les referents de l’equip visitant.

Com es pot veure amb el balanç de gols els dos equips estan en números semblants i podria desequilibrar el factor ambiental.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Amposta

13

4

269

295

G

P

P

P

P

S.Joan Despí

11

6

272

294

P

P

P

P

P

Joventut Mataró – La Salud Tenerife, dissabte 18:00 hores

Les mataronines hauran de fer front al gran potencial de la romanesa Adriana Chelaru (72 gols i màxima golejadora del campionat) i de la búlgara Veselka Nenkova (60 gols), una jugadora que ha superat una operació d’un tumor cerebral i ha tornat a les pistes. Com es pot veure el nivell defensiu dels dos equips és el mateix i la diferència en l’aspecte ofensiu el marquen les dues estrangeres citades. Veurem si el factor ambiental ho pot equilibrar.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

JH Mataró

10

8

290

303

P

P

G

P

P

La Salud Ten

4

14

327

303

G

G

G

P

G

OAR Gràcia - Elda, dissabte 16:30 hores

L’equip sabadellenc, igualat amb Sant Quirze i Sant Vicenç com a millor equip català, rep un difícil rival, l’Elda, el segon equip menys golejat i que ja ha guanyat a Lleida, Sant Quirze i Sant Joan Despí. Les gracienques volen retrobar-se amb el triomf a casa després de les dues derrotes davant La Roca i Agustinos.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

OR Gràcia

6

12

299

286

P

P

G

P

G

Elda

3

16

292

257

G

G

P

P

G

Associació Lleidatana – Agustinos Alacant, dissabte 20 h

L’equip de Vujasinovic, sense Irina Pop, embarassada, porta quatre derrotes seguides i necessita un triomf de forma imperiosa per allunyar-se de la zona de descens que té a només dos punts. L’equip rival va guanyar fa quinze dies a Sabadell i acaben de guanyar l’Amposta i busquen la tercera victòria seguida davant rival català.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Ass.Lleidatana

12

6

278

322

G

P

P

P

P

Agustinos

9

10

295

314

P

P

P

G

G

Dominicos Zaragoza - Sant Vicenç, dissabte 18 hores

Les vicentines,  una mica irregulars aquesta temporada, volen trobar la continuïtat en el seu joc i en els resultats per tornar-se a convertir en el millor equip català, com ho van ser la temporada passada. Visiten el cuer i no poden fallar. Sandra Pérez, Núria Giró i Raquel Ferres han de fer valer el seu potencial golejador, davant d’un equip molt dependent en atac d’Ana Casedas.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Dominicos

14

3

229

312

E

G

P

P

P

Sant Vicenç

7

12

298

288

G

P

P

G

G

Mislata - Morvedre, dissabte 19 hores

Aquest és l’únic partit que no té representació catalana i de fet és el partit gran de la jornada, ja que s’enfronten els dos primers classificats. Un gran derbi valencià on es troben dos equips que fa anys que s’enfronten. L’equip local intentarà trencar la imbatibilitat de l’equip més potent del grup, que és el màxim golejador i el menys golejat.

Les saguntines fins ara només s’han deixat un punt a La Roca i van guanyar per la mínima a Elda i de forma clara a Alacant, Saragossa i Amposta. Per les seva part el Mislata a casa no ha cedit cap punt, tot i que els partits els ha solucionat de forma no massa àmplia.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Mislata

2

19

283

260

G

G

G

G

P

Morverdre

1

21

337

242

G

G

G

G

G

I dins de la setmana vinent s’avancen dos derbis catalans de la jornada següent:

Dimarts 5 a les 21:30 BM La Roca- Joventut Mataró

Dimecres 6 a les 11 hores, Sant Vicenç- Sant Quirze

Entrevistes