updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: Tres derbis catalans a Mataró, Sant Vicenç i Sant Joan Despí

Partit entre JH Mataró i Sant Quirze de la temporada passada Foto: Tot Mataró Partit entre JH Mataró i Sant Quirze de la temporada passada

Onzena jornada de Plata femenina en el seu grup C en la qual tindrem tres derbis catalans a Mataró, Sant Joan Despí i Sant Vicenç dels Horts.

El partit de la jornada a Mataró:

Joventut Mataró - Sant Quirze, dissabte 20:15 hores

Interessant duel entre els dos equips catalans que han pujat a Plata i que estan tenint una molt destacada actuació. De fet el Sant Quirze després de la seva victòria a Saragossa ja és l’equip català millor situat. I tot i que cinc posicions separen els dos equips només hi ha dos punts de diferència i per tant, en cas de victòria mataronina, ja els tindríem igualats. I la temporada passada a Lliga la victòria va ser per a l’equip groc-i-negre per un clar 35-28. Veurem que passa ara...

El que està clar és que hi haurà un partit vibrant amb dos equips forts ofensivament liderats per Clara Poo, Sandra Fargas i Ona Muñoz (totes tres en el TOP-10 de golejadores de la categoria) pel costat local i Jana Sobrepera, Maria Cadens i Paula Plana, pel costat visitant. I també duel de banquetes entre Rosi Hernàndez i Dolo Martín.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

JH Mataró

10

8

263

271

G

P

P

G

P

Sant Quirze

5

10

284

289

P

G

P

G

G

Sant Vicenç - Associació Lleidatana, dissabte 19:15 hores

Un altre dels derbis catalans es juga a Sant Vicenç on l’equip local, el millor equip català de la temporada passada, que aquesta temporada està molt irregular, rep l’equip de Vujasinovic que està fregant la zona de descens i és dels equips més golejats de la categoria junt amb Sant Quirze i Agustinos.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sant Vicenç

7

10

264

263

P

G

P

P

G

Lleidatana

12

6

253

288

G

G

P

P

P

Sant Joan Despí – OAR Gràcia, dissabte 19:30 hores

El tercer derbi es juga a Sant Joan Despí on l’equip local, que porta set derrotes seguides, necessita guanyar com sigui. El seu rival l’OAR, està tenint una trajectòria molt millor que la temporada passada, però força irregular i capaç del millor a fora i del pitjor a casa. Però juga a fora i de moment ja ha guanyat a Mataró i Sant Vicenç.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

S Joan Despí

11

6

249

270

P

P

P

P

P

OAR Gràcia

6

10

275

263

G

P

P

G

P

La Roca - Dominicos Zaragoza, dissabte 20:30 h

L’equip roquerol és l’equip català més en forma, almenys pel que fa als resultats, ja que ha guanyat els tres darrers partits. I en aquest davant el cuer busca la quarta victòria consecutiva, una cosa que creiem que no ha aconseguit en tot el temps que fa que juga a Plata.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

La Roca

8

9

274

272

P

P

G

G

G

Dominicos

14

3

202

280

P

E

G

P

P

Agustinos Alicante - Amposta, dissabte 18 hores

L’Amposta està en zona de descens i busca una victòria balsàmica en una pista molt complicada on només hi han guanyat els dos primers i on hi han caigut els equips catalans que hi han jugat aquesta temporada. I a més Agustinos acaba de guanyar a la pista de l’OAR.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Agustinos

9

8

268

289

P

P

P

P

G

Amposta  
(-1 partit)

13

4

219

237

P

E

G

P

P

Elda - Mislata, dissabte 18 hores

Gran partit a Elda on l’equip local es juga possiblement la darrera opció d’enganxar-se a la lluita per les posicions de fases. Una derrota les deixaria a 7 punts i això, tenint en compte la regularitat de Mislata i Morvedre, seria tot un món. L’Elda només ha perdut un partit a la seva pista i va ser davant el Morverde, el líder, fa poc per 23-24.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Elda

3

14

272

239

G

G

G

P

P

Mislata

2

19

265

240

G

G

G

G

G

Morvedre – La Salud Tenerife, dissabte 19 hores

L’altre partit sense representació catalana es juga a la pista del líder on l’equip saguntí haurà de fer front a un equip en molt bona ratxa i que també busca un triomf que l’enganxi a la lluita per un dels dos primers llocs, sobretot tenint en compte que té un partit ajornat.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Morvedre

1

19

300

216

G

G

G

G

G

La Salud
(-1 partit)

4

12

270

241

G

P

G

G

G

 

Entrevistes