updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: Dos derbis catalans nous a Mataró i Sant Quirze

L'Any passat a Mataró van rebre l'altre equip lleidatàm, el Lleida Pardinyes Foto: Tot Mataró L'Any passat a Mataró van rebre l'altre equip lleidatàm, el Lleida Pardinyes

Setena jornada de Plata femenina en el seu grup C amb derbis catalans a Mataró i Sant Quirze.

Partit de la jornada:
Joventut Mataró - Associació Lleidatana, dissabte 18 hores

Situem el partit de la jornada en el nou derbi català que es disputa a Mataró. Allà s’enfronten dos equips que vénen de guanyar els seus partits en sengles derbis a Sant Joan Despí i Amposta respectivament i tots dos per la mateixa diferència de dos gols.

L’equip local que dirigeix Rosi Hernández s’està adaptant bé a la categoria i és que de fet té moltes jugadores que ja hi havien jugat i que són les que porten el pes de l’equip, com Clara Poo, Sandra Fargas, Ona Muñoz (99 gols entre les 3) i la portera Noemí Pérez, amb molt bon ajut això sí de totes les altres, sobretot de la jove Maria Murillo (22 gols).

Al davant tindran l’equip de Vujasinovic que també basa el seu joc en algunes jugadores com Irina Pop (màxima golejadora de la lliga amb 47 gols), Jennifer Nana (25) i Júlia Calduch (21).

Veurem quin dels dos equips sap frenar millor el potencial ofensiu del rival. I veurem com podrà afectar el fet d’haver jugat la final de la Supercopa Catalana el dimecres en el rendiment de l’equip lleidatà.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

JH Mataró

6

6

161

162

G

P

P

G

G

Lleidatana

10

4

147

164

P

P

P

G

G

Sant Quirze – OAR Gràcia, dissabte 19:30 hores

Un altre gran derbi català, nou a la categoria, i aquest a més entre dos equips que tenen els pavellons ben a prop un de l’altre. De ben segur l’ambient serà magnífic.

Les sabadellenques són l’equip català millor situat, però hauran de superar un motivadíssim equip de Dolo Martín, però que haurà de millorar el seu rendiment defensiu (són l’equip més golejat) davant del segon millor atac del grup. Duel de golejadores entre Irene Garcia (34 gols) i Jana Sobrepera (30).

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sant Quirze

11

4

161

184

G

G

E

G

G

OAR Gràcia

4

8

173

150

G

P

P

P

G

Felmar La Roca - Mislata, dissabte 20:30 h

Interessant partit on les roqueroles reben el colíder i intentaran fer el que van fer davant el líder (el Morvedre) o sigui birlar-li algun punt a l’equip valencià, que de moment només n’ha cedit un a Amposta.

La temporada passada el resultat va ser favorable a l'equip local per 30-26 i fa dues va ser d'empat a 27 gols.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

La Roca

12

3

160

171

P

P

P

E

P

Mislata

2

11

159

145

G

E

G

G

G

Sant Joan Despí - Elda, dissabte 18:30 hores

L’equip local, després de caure davant el Mataró, repeteix a casa i després de tres derrotes seguides intentarà retrobar-se amb el triomf. Però el rival és complicat, amb alt potencial ofensiu i bona defensa, i és un equip que lluita per les places de privilegi.

La temporada passada el resultat va ser d'empat a 23 gols i fa dues la victòria va ser per a les locals per 20-19.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

S. Joan Despí

9

6

155

149

G

G

P

P

P

Elda

3

10

172

143

G

G

G

P

G

Sant Vicenç - La Salud Tenerife, dissabte 17:15 hores

L’equip vicentí va veure trencada la seva bona ratxa a Sagunt i ara rep un equip que va a més, i que junt amb el líder és el màxim golejador amb una mitjana de 30 gols per partit. Té un trio molt potent amb Adriana Chelaru, Rocío Guerrero i Veselka Nenkova.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Sant Vicenç

7

6

159

161

P

G

G

G

P

La Salud

(-1 partit)

5

6

150

145

P

G

G

P

G

Dominicos Zaragoza - Amposta, dissabte 18 hores

Duel entre els dos últims classificats i on l’equip de Mateu Castellà, més experimentat, té una bona oportunitat d’aconseguir la seva primera victòria davant del cuer.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Dominicos

16

0

104

175

P

P

P

P

P

Amposta

(-1 partit)

15

1

114

128

P

E

P

P

P

Agustinos Alicante - Morvedre, dissabte 18 hores

Molt bon partit a Alacant en l’únic on no hi ha representació catalana. El líder, i equip menys golejat del grup, haurà de superar una dura prova davant un equip que fa molts gols, sobretot a casa seva, on no ha cedit cap punt.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Agustinos

8

6

166

168

G

P

G

G

P

Morvedre

1

11

180

116

G

G

G

E

G

Entrevistes