updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #PlataFemenina: Derbis a Sant Joan Despí i Sabadell

Imatge del partit de la temporada passada  Foto: JORDI TERRÓN / CHSJD Imatge del partit de la temporada passada

Quarta jornada de Plata femenina en el seu grup C, amb derbis a Sant Joan Despí, en el partit de la jornada, i a Sabadell.

Partit de la jornada
Sant Joan Despí - Sant Vicenç, dissabte 18:30 h

Derbi del Baix Llobregat que promet més igualtat que el de la temporada passada en què les vicentines van guanyar per 25-37. De ben segur ho recorden Jordi Tomàs i les seves jugadores i voldran canviar radicalment la història davant un equip que la setmana passada va aconseguir els dos primers punts i s'espera que vagi reaccionant. 

OAR Gràcia - Amposta, dissabte 20 hores

L’Amposta de ben segur trobarà més dificultats que la temporada passada, quan es va imposar per 17-32. Les sabadellenques aquesta temporada han sortit amb força i són el 2n equip català del grup.

Elda - La Roca, dissabte 18 hores

Les roqueroles ho tindran complicat per puntuar en la pista d’un dels equips que ho ha guanyat tot fins ara. La temporada passada 32-28.

Agustinos Alacant - Joventut Mataró, dissabte 18:30 hores

L’equip mataroní no està fi a casa, però va guanyar a Sant Vicenç i per tant l’hem de creure capaç de fer-ho a Alacant, en el seu primer desplaçament fora de Catalunya en molt de temps. Però l’Agustinos és fort en el seu ambient i ho va demostrar davant La Roca.

Morvedre - Sant Quirze, dissabte 19 hores

L’equip de Dolo Martín va fer un gran paper davant l’Elda i ara visita el líder del grup, un equip que s’està mostrant intractable.

Mislata - Associació Lleidatana, dissabte 19 hores

Les de Vujasinovic encara no han puntuat i visiten un equip imbatut que de moment ha tingut un gran rendiment contra els tres equips catalans que ha jugat, derrotant Mataró i OAR Gràcia i que ve d’empatar a Amposta.

La Salud Tenerife - Dominicos Zaragoza, dissabte 20 hores

L’únic partit sense equips catalans pot servir perquè les canàries donin un pas cap amunt a la classificació davant l’equip més fluix de la lliga.

Entrevistes