updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Irina Pop: “Hem de ser més valentes i començar a sumar totes”

  • Escrit per ELOI SIVILLA
Irina Pop amb la selecció domicana Foto: Federació República Dominicana Irina Pop amb la selecció domicana

En una setmana en què hi ha descans a Plata Femenina, parlem amb Irina Pop, jugadora de l’Associació Lleidatana de Divisió de Plata Femenina que aquesta setmana ha marxat molt lluny per anar a disputar la fase prèvia del Mundial d’Handbol amb el combinat de la República Dominicana.

Després de tres partits encara no heu puntuat, us esperàveu un inici de lliga tant negatiu?
Quan tens molta gen jove i sense experiència els nervis sempre juguen males passades. Durant la pretemporada vam demostrar tenir més nivell del què estem oferint ara i crec que és pels nervis de les jugadores a l’hora d’agafar responsabilitats.

Va ser un cop dur perdre el derbi davant la Roca de 8 gols de diferència?
Personalment em van fer el mateix mal les tres derrotes que portem fins ara, potser una mica més la de casa on sempre hem defensat bé. Però, La Roca és un gran equip que està fent un gran treballa amb gent jove.

Què creus que li està faltant a l'equip per aconseguir la primera victòria?
Tenim un gran equip, però hem de ser més valentes, treballar molt i començar a sumar totes per aixecar l’equip. Quan es juga amb equip cada jugadora ha d’aportar el seu granet de sorra i la suma de tot et porta a la victòria.

Hi ha molta diferència entre jugar a Lliga Catalana i a la nova Plata?
Crec que no, el nivell de l’handbol està baixant cada any, només s’ha de veure els resultats per veure que no hi ha cap favorit. Tot i que si que penso que l’experiència és un grau i això a nosaltres ens falta.

Aquesta setmana us visita el Leganés, com es presenta el partit?
L’equip aquesta setmana es presenta amb moltes baixes. Jo he deixat l’equip aquesta setmana per viure una gran experiència com és jugar un Mundial. Crec que hi ha diverses jugadores tocades, però confio molt amb l’equip i espero que sortin endavant i que aconsegueixin aviat els dos punts.

Entrevistes