updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: Els dos de dalt no fallen… i el Gavà tampoc

Els dos líders continuen guanyant Foto: arxiu Els dos líders continuen guanyant

A la novena jornada els tres primers (Vilamajor, Coope Sant Boi, líders, i Gavà, que els segueix a dos punts) no van fallar.

El partit de la jornada al Pau Gasol:
Coope Sant Boi 28-25 Castelldefels 

En un dels derbis de la jornada, aquest del Baix Llobregat, es va viure un gran partit en el qual la Coope va acabar guanyant i es manté colíder junt amb el Vilamajor.

Vilamajor 37-22 Les Franqueses 

Un altre derbi on el líder, demostrant el seu potencial ofensiu, va doblegar amb facilitat la que era la defensa menys golejada del grup (22 gols de mitjana encaixats). 

La Roca B 28-30 Granollers Atlètic

L'altre derbi del Vallès Oriental va ser per a l'equip granollerí que va aconseguir la seva primera victòria fora de casa per trencar la ratxa de cinc victòries seguides que duien les roqueroles, que perden contacte amb les tres primeres de la classificació.

Gavà 33-18 Ascó

Les gavanenques, entrenades per Roger Antich, no van donar cap mena d'opció a l'equip asconenc i es mantenen a roda de les dues primeres classificades.

Vilanova del Camí 22-22 Perelló 

Empat entre un equip local, que va millorant com equip, i un equip perellonenc que va mostrar un caràcter molt lluitador i amb una gran defensa. 

Les vilanovines van començar molt bé (9-5)i van mantenir quasi sempre el seu domini, però sense rematar la feina. I en la darrera jugada l'equip visitant va empatar de penal, obtenint un valuós punt.

Lleida Pardinyes 28-25 Canovelles 

Bon triomf de l'equip lleidatà davant un potent equip que mai va donar-se per vençut. Les lleidatanes atrapen a La Roca B en el quart lloc de la taula.

Sesrovires 21-29 Sant Joan Despí B 

L'equip sesrovirenc continua sense puntuar i les visitants van obtenir els seus primers punts. Al descans les santjoanenques ja dominaven per 10-13.

Descansa Palautordera (13è)


Podeu enviar fotos, més informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes