updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatFem: Derbi del Baix Llobregat al Pau Gasol

Les noies de la Coope volen continuar imbatudes Foto: arxiu Les noies de la Coope volen continuar imbatudes

A la novena jornada s’arriba amb Vilamajor i Coope Sant Boi líders, i amb Gavà seguint-los a roda, i ens porta alguns derbis molt interessants, i tota una sèrie de partits que d’entrada semblen molt igualats.

El partit de la jornada al Pau Gasol:
Coope Sant Boi (2n) - Castelldefels (6è), dissabte 17:30 h

Un dels derbis, aquest del Baix Llobregat, que és una bona oportunitat per a les visitants per enganxar-se a la lluita per les dues primeres places. Però al davant tindran un equip vermell terriblement segur que fins ara no ha cedit cap punt. La Coope porta més de 31 gols de mitjana marcats i només 24 d’encaixats. L’equip semblava haver reaccionat encadenant tres victòries, però ara ha patit dues derrotes seguides, això sí ajustades a Vilanova i davant el Gavà.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Coope S.Boi  (-1 partit)

2

14

220

167

G

G

G

G

G

Castelldefels

6

8

199

187

G

G

G

P

P

Vilamajor  (1r) - Les Franqueses (9è), dissabte 18 h

Un altre derbi, aquest del Vallès Oriental, i on el líder haurà de fer-ho bé per doblegar la ferma defensa franquesina, que é la menys golejada del grup (22 gols de mitjana encaixats). Però, clar, les vilamajorines són les màximes realitzadores (33 gols de mitjana).

La Roca B (4t) - Granollers Atlètic (11è), diumenge 13:30 h

Un altre derbi del Vallès Oriental, on les roqueroles busquen la sisena victòria consecutiva davant un equip que fora de casa encara no ha puntuat.

Gavà (3r) - Ascó (10è), dissabte 21 h

Les gavenenques estan a roda de les dues del davant i no poden permetre’s una ensopegada a casa.

Vilanova del Camí (12è) - Perelló (8è), dissabte 16 h

Bon partit també a l’Anoia, entre dos equips separats per un punt, i on la bona defensa perellonenca posarà en dificultats l’equip local.

Lleida Pardinyes (7è) - Canovelles (5è), dissabte 16 h

Bon partit a terres lleidatanes entre dos equips separats per un punt. L’equip que perdi començarà a quedar molt allunyat de la zona alta i prop de la lluita per evitar el quart lloc per la cua, que és de descens. I les lleones locals no poden permetre’s la segona ensopegada seguida a casa després de perdre amb el Vilamajor.

Sesrovires (15è) - Sant Joan Despí B (14è), dissabte 20:30 h

I també partit igualat com, d’entrada ho semblen tots els de la jornada, enter dos equips en zona de descens i que busquen els primers punts.

Descansa Palautordera (13è)


Podeu enviar fotos, més informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes