updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: Els líders, Vilamajor i Coope, no fallen

Vilamajor i Coope segueixen ferms Vilamajor i Coope segueixen ferms

Després de la setena jornada de lliga Vilamajor i Coope Sant Boi continuen líders amb el ple de punts fets en els sis partits que tots dos han jugat.

El partit de la jornada a Vilanova del Camí:
Vilanova del Camí 25-24 Castelldefels 

Les de l’Anoia continuen amb la seva progressió i van superar en un partit vibrant un dels equips de la part alta i d'aquesta manera s'allunyen de la cua.

Vilamajor 27-21 Perelló 

Ha estat un matx que al principi era de domini perellonenc, ja que al minut 10 el marcador assenyalava 1-6. Llavors, l'equip local, actualment en primera posició de la lliga, es va activar i van convertir pèrdues de pilota en contraatacs letals i van capgirar el marcador i al descans dominaven per 13-11.
Les dues porteres van començar molt encertades la segona part. El Perelló amb una defensa 6-0, molt tancada va dificultar l’atac de les vilamajorines, però en atac no van saber trobar la fluïdesa necessària per retallar distàncies. L’exclusió d’una visitant va marcar un abans i un després al Joan Sapé, i els contraatacs de les locals, van situar el 18-12 als 10'. Les intervencions de la portera local i el bon llançament exterior del Vilamajor van mantenir l'equip local a dalt  fins al final, tot i que el Perelló mai va donar l’esquena al partit.

 

Coope Sant Boi 26-18 Sant Joan Despí B 

L'altre equip que no ha cedit cap punt tampoc va fallar a casa en un derbi que va dominar amb força comoditat, des del primer moment quan va clavar un parcial de 5-0.

Gavà 35-22 Granollers Atlètic 

El tercer en discòrdia no va donar cap opció a un equip granollerí que continua sense puntuar fora de casa i es queda a la zona intermèdia allunyat de la part alta.

Sesrovires 13-39 Canovelles 

Les canovellines no van tenir cap mena de problema per trencar la seva ratxa de dues derrotes seguides.

Palautordera 23-25 Lleida Pardinyes  

Dèiem que podria ser un dels partits més igualats de la jornada i així va ser. I les lleidatanes van impedir que el Palau aconseguís la primera victòria a casa i s'acosten a la part alta.

Les Franqueses 32-26 Ascó 

Va ser un partit molt obert i d'alt ritme i on l'equip local que és el menys golejat de la lliga es va imposar amb molt bona resolució en atac, deixant l'equip asconenc en la zona de descens.

Descansa La Roca B (5è)

Les roqueroles van aprofitar el descans per jugar un amistós a Eivissa:


Podeu enviar fotos, més informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes