updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: Quatre equips ho han guanyat tot, amb la Coope líder

La Coope és el líder per golaverage @hcsantboi La Coope és el líder per golaverage

La tercera jornada de la Lliga Catalana, ens deixa quatre equips amb el ple de punts (Gavà, Coope Sant Boi, Vilamajor i Ascó, aquest amb un partit menys jugat).

Si ens voleu ajudar a completar la prèvia amb fotos, més informació o cròniques, ho podeu fer a gol@cathandbol.cat Gràcies!

El partit de la jornada a Gavà:
Gavà 31-21 Lleida Pardinyes 

Les gavanenques, ben diferents de la temporada passada, continuen mostrant la seva fortalesa davant d'un dels equips que havia guanyat els dos primers partits. Les lleidatanes van resistir fins el minut 10 de la 2a part, però a partir d'allà van anar cedint.

Vilamajor 29–19 Castelldefels 

Les vilamajorines van aconseguir la victòria que els suposa un any d'imbatibilitat a casa seva i mantenir-se en el grup capdavanter. El Castelldefels haurà de millorar molt si vol estar a la part alta.

Vilanova del Camí 27–19 Canovelles 

Després d'un inici més aviat fluix en les dues primeres jornades, el Vilanova, que va creixent en joc i disciplina, va fer un salt aquesta setmana i, davant el seu públic, es va mostrar compacte com mai. 
Els bloc defensiu que van oferir va permetre mantenir a ratlla la capacitat golejadora del Canovelles.

Ascó 32-24 Granollers Atlètic

Les asconenques van guanyar en el seu debut a casa i ho van fer amb solvència davant un equip que venia de guanyar el Castelldefels amb claredat.

Coope Sant Boi 34–26 Palautordera 

La Coope es manté en el lideratge per golaverage i és l'equip màxim golejador del grup, després de derrotar el "Palau" que es va haver d'acabar rendint a la superioritat rival.

La Roca B - Sesrovires, ajornat

Duel entre dos equips que encara no han puntuat i que volen agafar moral amb dos puntets.

Perelló 27-16 Sant Joan Despí B 

Les perellonenques van guanyar amb molta claredat i van obtenir així la primera victòria a Lliga, davant un equip molt jove i que encara no ha puntuat.

Descansa Les Franqueses (11è)


Podeu enviar fotos, més informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes