updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Gran triomf del KH-7 Granollers a Valladolid i del Puchi davant el Rocasa

Gran triomf del KH-7 Granollers a Valladolid i del Puchi davant el Rocasa Foto: Puchi

La penúltima jornada del campionat ens deixa dues grans victòries de Granollers i Puchi (amb comiats inclosos a Santa Eulària) i el descens confirmat per a BM Castellón.

El Granollers guanya a la pista del cinquè

El KH7 visitava amb ambició la pista del cinquè classificat, equip que les havia derrotat a la primera volta amb un gol amb el crono aturat. Des del començament s'ha vist un conjunt vallesà endolladíssim (0-4) i al descans guanyaven 11-14. A la represa, el partit s'ha igualat més, i les locals han agafat la iniciativa (16-15), però les de Robert Cuesta no s'han deixat anar i han seguit dins del partit. Al final, han aconseguit agafar dos gols d'avantatge a quatre minuts pel final (24-26) i el marcador ja no s'ha mogut.

Aula Valladolid 24-26 KH-7 Granollers

Aula Alimentos Valladolid: Sanz, Fernández (4), Terés (3), Eli Cesáreo (3), Prieto (3), Guerra, Calderon, Cifuentes (3), Alvarez (2), Cossio, Cuadrado (6), Viloria, González i Gutierrez. 

KH-7 BM Granollers: Andrea De la Torre i Nicole Morales, porteres; Judith Vizuete (6), Kaba Gassama (5), Tilda Matthijs (4), Mireia Torras (2), Lora Sarandeva (4), Fanny Monrós, Ona Vegué (1), Míriam González (1), Anna Rojas, Elene Vázquez (1), Judith Ballesteros i Carmen Prelchi (1).

El KH-7 Granollers ja té assegurada la setena plaça final, la millor classificació històrica del club a la màxima categoria. I en una temporada amb grans triomfs, brillants empats i moltes derrotes mínimes que deixen clar que l'equip té camp per seguir millorant

El Puchi tanca la lliga derrotant al tercer classificat

El Puchi es va acomiadar de la temporada a casa de la millor manera possible, amb triomf davant el Rocasa Gran Canària. Les eivissenques van derrotar en un gran partit a un equip que fins fa poques jornades lluitava pel títol de lliga, però que després de perdre la final europea de la Challenge cup ha acabat força desinflat. Gran partit de Carmen Campos (7 gols), Ana Ferrer (5) i Ana González (4).

Puchi 24-21 Rocasa Gran Canaria

Després de l'adéu de l'entrenador Noel Cardona, aquesta setmana ha estat la capitana Anna Ferrer la que ha anunciat la seva retirada, i després del partit (i per sorpresa) la lateral Ainhoa Garcia. Des d'aquí desitgem que l'equip pugui seguir la temporada vinent a la màxima categoria, com el mateix Cardona ha cclarat al Nou Diari parlant de la seva marxa: "Da pena, pero era el momento y no es ningún drama. Nadie es imprescindible. Vendrá otro que lo hará igual y que disfrutará tanto como lo he hecho yo. Me llevo un montón de cosas buenas y después de 17 años seguidos, necesito descansar. Me falta chispa e ilusión, pero no me cabe duda de que el Puchi va a seguir ahí”.

La segona plaça de descens pel Castellón

Mavi Gijón 29-20 Castelló

L’equip castellonenc ho tenia complicat a Gijón, i va perdre cedint a la vegada la màxima categoria que va assolir la temporada passada.

Villaverde 24-47 Canyamelar

L’equip valencià jugava a la pista del cuer, que encara no ha puntuat, i aconsegueix sentenciar la seva permanència.

A falta de només una jornada pel final, la part baixa ja ha quedat sentenciada:
10.- Puchi Santa Eulària - 18 punts (salvat)
11.- Elx Mustang - 14 punts (salvat)

12.- Handbol Canyamelar València - 11 punts (salvat)
13.- BM Castellón - 8 punts (descendit)
14.- Base Villaverde - 0 punts (descendit)

Entrevistes