updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Plàcid triomf del KH7 davant el cuer i el Puchi virtualment salvat

Plàcid triomf del KH7 davant el cuer i el Puchi virtualment salvat Foto: X.Solanas / BM Granollers

El KH-7 Granollers va resoldre de manera clara la visita d'un cuer que encara no ha puntuat.

Després d'un inici ajustat (2-2), el conjunt granollerí va agafar ràpidament un important avantatge i al descans ja guanyaven d'11 gols (20-9). La segona part va seguir al mateix ritme i amb participació de totes les jugadores es va acabar guanyant de 22 gols.

KH-7 Granollers 41-19 Base Villaverde

KH-7 BM Granollers: Andrea de la Torre i Nicole Morales, porteres; Judith Vizuete (5), Kaba Gassama (5), Tilda Matthijs (2), Mireia Torras (4), Lora Sarandeva (2), Fanny Monrós (1), Ona Vegué (4), Míriam González (3), Cristina Calle (3), Anna Rojas, Elene Vázquez (5), Judith Ballesteros (6) i Carmen Prelchi (1). 

BM Base Villaverde: Wiggins, González (3), Garrido (1), Ausàs, Morales (5), N. Montilla, L. Montilla, Bartolomé (4), Belda (5), Cardador (1), Delgado, Gallardo.

El Puchi ja té la permanència virtual a la butxaca

Puchi Santa Eulària 29-28 Zuazo

L'Ants:Bfit Muchoticket Santa Eulària va assolir la permanència virtual a tres jornades pel final en la seva primera temporada a la màxima categoria de l'handbol estatal. Les eivissenques són sis punts per sobre del descens. Només podrien arribar a baixar en cas de perdre els tres partits que els queden i que el Castelló els guanyés tots tres (i el duel directe per més de set gols ja que van quedar 34-27 a la primera volta), i que els alters equips que vénen per sota sumessin gairebé tot el que els queda. Gran estrena per tant a la màxima del conjunt entrenat per Noel Cardona amb la salvació, podem dir que pràcticament a la butxaca.

Atlético Guardés 36-21 BM Castellón

Porriño 26-22 Handbol Canyamelar València

La zona baixa dela classificació està així:
10. Puchi Santa Eulària - 14 punts
11. Elx Mustang - 12 punts
12. Handbol Canyamelar València - 9 punts
13. BM Castellón - 8 punts
14. Base Villaverde - 0 punta

Entrevistes