updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Gran empat del KH7 Granollers a les Canàries

Gran empat del KH7 Granollers a les Canàries Foto: @BMRemudas

El KH7 Granollers va sumar un punt (que gairebé van ser dos) en una de les pistes més complicades de la lliga, la del Rocasa Gran Canaria, que fa un pas enrere en la lluita pel títol.

Les vallesanes van reaccionar al bon inici local (3-1) empatant de seguida i plantant cara sense cap mena de por davant un dels tres primers classificats (recordem que la jornada començava amb tres equips coliderant). A poc a poc, les granollerines van sentir-se cada cop més còmodes (passant el 4-3 al 4-7) i van aconseguir marxar al descans amb un sorprenent 11-16, encenent les alarmes entre els canàries que no van tenir el seu dia.

A la represa, les vallesanes van seguir jugant amb molta calma i sempre per davant, contra un equip local que veia com realment se li podien escapar uns punts valuosos. El Rocasa va reaccionar fins el 20-21, però a set minuts del final semblava que el triomf seria per les de Robert Cuesta liderades per una encertadíssima Matthijs que feia el 22-26 des dels set metres. Al final, però, la defensa de les locals i les aturades de la internacional Silvia Navarro (incloent un penal amb 23-26) els van permetre fer un parcial de 4 a 0 que va posar l'empat definitiu a 10 segons pel final des de l'extrem esquerre.

Rocasa Gran Canaria 26-26 KH-7 Granollers

Rocasa Gran Canaria:  Dos Santos (1), Falcon (1), Ferreira, González (1), D. Hernández, M’bengue (4), Navarro, Pizzo (1), Rodríguez (7), Schuster, Toscano (2), Trojaola (4), C. Hernández, Pérez.

KH-7 BM Granollers: De la Torre i Morales, porteres; Cristina Calle, Kaba Gassama (2), Mattihjs (9), Fanny Monrós (1), Anna Rojas (3), Lora Sarandeva (2), Mireia Torras (1), Ona Vegué (4), Judith Vizuete (3), Judith Ballesteros, Carmen Prelchi i Elene Vázquez (1).

VÍDEO SENCER DEL PARTIT


El Puchi fa un gran pas cap a la permanència

Els equips valencians i balear es troben lluitant per la permanència, i aquest cap de setmana vam tenir aquests resultats que afavoreixen el conjunt balear a la vegada que posen la por al cos a l'Elx:

Elx Mustang 20-26 Puchi Santa Eulària

BM Castellón 19-25 Málaga

Handbol Canyamelar València 19-21 BM Navi

Recordem que baixen dos equips, un dels quals sembla segur que serà el Base Villaverde madrileny que no ha sumat cap punt encara.
La zona baixa de la classificació està així: Puchi Santa Eulària i Elx Mustang 12 punts; Canyamelar València 9, BM Castellón 8 i Base Villaverde 0.

Entrevistes