updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers es desplaça a les Canàries

A la primera volta, triomf mínim per les canàries Foto: X.Solanas / BM Granollers A la primera volta, triomf mínim per les canàries

Entrem en les cinc últimes jornades del campionat.

Rocasa Gran Canaria – KH-7 Granollers, dissabte 20 hores

El KH-7 Granollers (8è amb 21 punts) juga a la pista d’un dels aspirants al títol. Està en el trio capdavanter, junt amb Bera Bera i Guardés, tots tres amb 36 punts, però de moment en tercer lloc per golaverage. És l’equip més golejador amb una mitjana de quasi 31 gols per partit.

La seva màxima golejadora és la pivot canària Haridian Rodríguez (113 gols), ben acompanyada de l’argentina Mamuela Pizzo, de Tiddara Trojaola i de Seynabou Mbengue. Destaca també la presència de la portera valenciana de la selecció Sílvia Navarro.

A la primera volta ajustat 25-26 per a les canàries


La lluita per la permanència entre valencians i balears

Els equips valencians i balear es troben lluitant per la permanència amb els següents partits, el primer dels quals podrem veure aquest divendres per Teledeporte:

Elx Mustang - Puchi Santa Eulària, divendres 21h (TDP en diferit)

BM Castellón - Málaga, dissabte 18:30h

Handbol Canyamelar València - BM Navi, dissabte 19:30h

Recordem que baixen dos equips, un dels quals sembla segur que serà el Base Villaverde madrileny que no ha sumat cap punt encara.
La zona baixa de la classificació està així: Elx Mustang 12 punts; Puchi Santa Eulària 10; Canyamelar València 9, BM Castellón 8 i Base Villaverde 0.

Entrevistes