updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Clar triomf del KH7 Granollers en un gran ambient a Castelló

Clar triomf del KH7 Granollers en un gran ambient a Castelló Foto: @MrCerio

El KH7 Granollers referma la vuitena plaça després de guanyar a la pista d'un dels equips que lluita per evitar el descens, en un partit que es va poder veure per Teledeporte.

El partit –jugat en un molt bon ambient– va començar molt igualat fins el 8-8, però després d'això el Granollers va començar a obrir diferències al marcador. Les noies de Robert Cuesta van tancar molt millor la defensa i al descans ja guanyaven 12-19 al descans amb un parcial final de 2 a 10.

A la represa les vallesanes van seguir controlant el joc, i van arribar a dominar d'11 gols (15-26). Tot i els esforços de les castellonenques, en cap moment el KH7 va témer per la victòria, i inclús van acabar el partit amb un bon final per acabar guanyant de 13 gols. Cal destacar que van marcar com a mínim un gol totes les jugadores de camp.

BM Castelló 21-34 KH-7 BM Granollers

BM Castellón: Sánchez, Bivolaru (3), Iclanzán (2), Lopez (6), A. Sales, N. Sales (3), Peris (5), Alonso, Banacloche, Fernández, Tortajada, López (1), Rieres, Claramonte, Salvadó.

KH-7 BM Granollers: De la Torre i Morales, porteres; Vizuete (8), Gassama (2), Matthijs (4), Sarandeva (5), Monrós (1), Vegué (1), González (1), Calle (1), Rojas (2), Vázquez (3), Ballesteros (2), Prelchi (2).

Aula Valladolid 23-21 Puchi Santa Eulària Eivissa

Gran partit de les eivissenques a la pista del quart, però sense premi final.

Handbol Canyamelar València 24-31 Atl. Guardés

El Canyamelar va plantar cara al colíder, però no va poder sumar i segueix en descens.


Apassionant lluita a la zona alta

La inesperada derrota entre setmana del Rocasa a la pista del Bilbao (22-21) deixa a tres equips empatats al capdavant amb 34 punts: Bera Bera, Atlético Guardés i Rocasa Gran Canaria.

Entrevistes