updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Un gol d'Eli Cesáreo tomba el KH7 Granollers amb el crono a zero

El gol decisiu Foto: Xavier Solanas BMG El gol decisiu

El KH7 BM Granollers ha perdut per la mínima a casa en un partit en el qual havien aconseguit salvar un punt, però han acabat caient degut a una falta directa transformada per Eli Cesáreo, jugadora formada a l'Handbol Sant Vicenç.

El gol de la catalana Eli Cesáreo que ha decidit el partit @saramoles23

Val la pena començar pel final, ja que el gol que fa Eli Cesáreo, la jugadora formada a l'Handbol Sant Vicenç, és realment espectacular.

Recordem que Cesáreo l'any passat encara era juvenil però ja jugava a Plata amb l'equip vicentí a la vegada que ja formava part de la selecció estatal juvenil. La seva gran progressió va fer que fitxés aquest estiu per un dels grans equips de la lliga com és l'Aula de Valladolid (van acabar en sisena posició la temporada passada) equip amb el que ha marcat 29 gols en 12 partits.

Pel que fa al partit –entre dos equips separats per només quatre punt– va ser molt igualat i intens. Les vallesanes semblava que aconseguien obrir el marcador a mitja primer meitat amb el 7-4, però al descans les castellanes ja havien reaccionat empatant a 11. A la represa, el control va ser de les visitants que van arribar a manar de cinc gols (16-21) però en aquest cas la reacció va ser de les de Robert Cuesta que van fer primer un parcial de 3 a 0, i sense pressa al final empatarien a 22.

En els minuts decisius, l'Aula va tornar a posar-se per davant a poc més d'un minut pel final amb gol de la seva millor jugadora i màxima golejadora del campionat, Maria Prieto O'Mullony. Però Vizuete, a trenta segons pel final, tornava a igualar el matx a 23. Les granollerines havien de defensar amb força per evitar un llançament fàcil i mantenir l'empat, i així va ser, però la falta directa magistralment executada per Cesáreo amb el crono a zero va dictar sentència.

KH-7 Granollers 23-24 Aula Valladolid

KH-7 BM Granollers: Morales i Mera, porteres; Judith Vizuete (5), Kaba Gassama (1), Tilda Matthijs (8), Mireia Torras (2), Lora Sarandeva (3), Svele, Fanny Monrós (2), Ona Vegué (1), Míriam González (1), Cristina Calle, Anna Rojas,  Elene Vázquez, Judith Ballesteros i Carmen Prelchi.

Aula Alimentos Valladolid [24]: Alvarez (4), Eli Cesáreo (3), Cifuentes (2), Cossio, Cuadrado (3), Fernández (1), Guerra, Lovera (1), Prieto O'Mullony (7), Sanz, Teres (1), Viloria, Calderon, González (1), Gutierrez (1).

Entrevistes