updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Gran triomf del KH7 Granollers per començar l'any

Gran triomf del KH7 Granollers per començar l'any Foto: @bmgranollers

El KH7 Granollers va començar el 2017 amb un triomf molt important davant un rival directe, que permet a les de Robert Cuesta empatar amb les malaguenyes i superar-les per golaverage per situar-se en setena posició.

Després d'un inici molt igualat, l'equip va saber córrer quan tocava i va aconseguir agafar la iniciativa ben aviat. Les bones aturades de Nicole Morales (amb Andrea de la Torre baixa per lesió) van ser una de les claus per arribar al descans dos gols amunt (12-10).

A la represa, la gran eficàcia de la sueca Tilda Matthijs (10 gols) i Judith Vizuete (5 gols), van permetre anar obrint més el marcador amb rendes de 4/5 gols. Era lògic esperar la reacció de les andaluses, però el Granollers va saber aprofitar alguna precipitació de les visitants per poder córrer al contraatac i acabar de trencar el matx passant del 23-18 al 29-21.

KH-7 Granollers 29-20 Màlaga

KH-7 BM Granollers: Nicole Morales i Mera, porteres; Judith Vizuete (5), Kaba Gassama (1), Tilda Matthijs (10), Mireia Torras (1), Lora Sarandeva (1), Charlotte Svele, Fanny Monrós, Ona Vegué (1), Miriam González (2), Cristina Calle, Anna Rojas, Elene Vázquez, Judith Ballesteros (1) i Carmen Prelchi (1).

Rincón Fertilidad Málaga: Martín (1), Calzado (2), Andreu, Emma Boada (4), Fernández, Hattou Jabby, López (4), Gandulfo, Veljkovic (1), Pessoa (2), Cosano, Marín, García (7).

El Granollers va superar un equip que tenia dos punts més, i amb dues jugadores formades a la base vallesana com són Emma Boada i Hattou Jabby

Entrevistes