updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH7 Granollers guanya a Madrid i acabarà l'any setè

L'equip en un desplaçament anterior Foto: @bmgranollers.cat L'equip en un desplaçament anterior

El KH7 BM Granollers va guanyar amb fermesa a la pista del cuer en la darrera jornada de l'any de la Divisió d'Honor i ja sap que acabarà el 2007 en setena posició i mirant més cap a munt que cap avall.

El conjunt madrileny, molt necessitat, va plantar cara l'inici, però no va poder evitar que les vallesanes marxessin al descans guanyant de sis gols (13-19) gràcies a les recuperacions i contraatacs en el darrer tram d'aquest període. A la represa, el marcador va seguir creixent, i tot i que les locals van intentar la remuntada la major profunditat de plantilla del conjunt de Robert Cuesta ho va evitar. Cal destacar el gran repartiment del pes ofensiu de l'equip.

Base Villaverde 23-36 KH-7 Granollers

KH-7 BM Granollers: Andrea De la Torre i Nicole Morales, porteres; Kaba Gassama (4), Miriam González (3), Matthijs (6), Fanny Monrós (2), Anna Rojas (1), Lora Sarandeva (2), Mireia Torras (4), Ona Vegué, Judith Vizuete (3), Judit Ballesteros (5), Carmen Prelchi (4) i Elene Vázquez (2). 

Aquest partit és el darrer de l'any. Després dels compromisos amb les seleccions estatals -on hi assistiran Carmen Prelchi i Ona Vegué en el cas del conjunt junior-, i l'aturada nadalenca, les de Cuesta tornaran a jugar el 13 de gener davant el Rincón Fertilidad Málaga

Entrevistes