updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El contraatac del Bera Bera no dóna opció al KH7 Granollers

L'asconenca Judith Sans va fer un gol Foto: Bera Bera L'asconenca Judith Sans va fer un gol

El KH7 Granollers va caure a la pista del potent Bera Bera en un partit marcat per la potència de contraatac de les jugadores basques.

Resum del partit

Com explicava el tècnic Robert Cuesta al final del partit, la clau va ser la superioritat del contraatac del Bera Bera respecte al replegament de les vallesanes. Això va fer que tot i la bona actuació del KH7, al descans el matx ja estigués força encarat (15-10) i s'acabés de decantar amb un parcial de 5 a 0 a l'inici de la segona meitat que va fer que ara sí quedés el matx vist per a sentència. Tot i la derrota, cal destacar el bon partit de la pivot Kaba Gassama i Fanny Monrós, amb 5 gols.

Com a curiositat dir que en el conjunt basc hi vam poder veure a les catalanes Judith Sans i Sílvia Lladró, mentre que al costat català va debutar la jove guipuscoana, Elene Vázquez, que és a Catalunya per estudis.

Bera Bera 31-19 KH7 BM Granollers

Super Amara Bera Bera: Sílvia Lladró, Aramendia (7), Arderius (3), Azurmendi, Berasategi, Cardoso (3), Castellanos, Echeverria (2), Ederra (1), Encina (2), Ezkurdia (1), Guarieiro (1), Karsten (1), Menendez (6), Sans (1), Zaldua (3).

KH-7 BM Granollers: De la Torre i Morales, porteres; Gassama (5), González (2), Matthijs (1), Monrós (5), Rojas, Sarandeva (1), Torras, Vegué (1), Vizuete (4), Ballesteros, Prelchi, Vázquez.

Entrevistes