Triomf contundent del KH7 Granollers davant el Castelló

Alegria granollerina Foto: X.Solanas / BM Granollers Alegria granollerina

El KH7 Granollers va aconseguir aquest dissabte trencar la mala ratxa amb una clara golejada davant el Castellón.

KH-7 Granollers 43-26 BM Castellón

KH-7 BM Granollers: Morales i De la Torre, porteres; Vizuete (7), Gassama (1), Matthijs (8), Torras (4), Sarandeva (6), Monrós (1), Vegué, Miriam González (4), Calle (1), Rojas, Corbera (1), Vázquez (2), Ballesteros (4), Prelchi (4).

BM Castellón: Sánchez i Alonso, porteres; Iclanzán (2), N. Lopez (5), Sales, Peris (2), Banacoloche, Fernández (2), Tortajada (2), A. Lopez (8), Joana Rieres, Claramonte (3), Jaqués (2).

Des de l'inici la iniciativa va ser local, però el bon inici de les castellonenques els va permetre mantenir el marcador ajustat fins a mitja primera part (13-10). Però la defensa local va tancar-se millor en el tram final de la primera meitat, i al descans ja havien encarat el partit amb un parcial de 10 a 4 gràcies als gols de contraatac (23-14). La bona defensa i les aturades de Morales van seguir a la represa, i l'equip vallesà va seguir obrint el marcador fins el contundent +17 final.

L'equip de Robert Cuesta ara la primera fase de la Copa de la Reina, que es jugarà aquest dimecres a les 12.30h a la pista de l'Helvetia BM Alcobendas, equip que la temporada passada va baixar de la màxima categoria i que ara mateix colidera el Grup D de la Divisió de Plata femenina.