updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Agramunt acull aquest dimecres la Supercopa de Catalunya femenina

  • Escrit per FCH / Cath
Agramunt acull aquest dimecres la Supercopa de Catalunya femenina Foto: FC Handbol

Aquest dimecres es disputa a Agramunt la presentació la final de la Supercopa de Catalunya Femenina amb la presència de diferents autoritats locals i comarcals així com el president de la Federació Catalana d'Handbol, Jaume Fort.

L'escenari de la final serà el Pavelló Municipal d’Agramunt, que enfrontarà al KH-7 BM Granollers, equip de la Divisió d’Honor Femenina i actual campió de la competició, i l’Associació Lleidatana d’Handbol que actualment militat a la Divisió d’Honor Plata Femenina i que va accedir a la final després de proclamar-se campió la darrera edició de la Copa Catalana Sènior Femenina “Gonzalo Usero”.

El partit començarà a les 20.45 hores i que serà retransmès en directe pel canal Esport3. És un dels actes d’Agramunt Ciutat HandboliCat 2017, que organitza el CH Agramunt, l’Ajuntament d’Agramunt i la Federació Catalana d’Handbol

Previ al partit hi haurà una activitat de promoció per a noies en edat infantil, on participaran diferents jugadores dels clubs de la província de Lleida i de poblacions de la Catalunya Central. Tot plegat una gran festa de l’handbol femení, on es podrà gaudir, primer, de les jugadores de base, i, després, dels equips d’elit que de ben segur que ens oferiran un gran espectacle.

Entrevistes