updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #CopaCatHFem: El Vilamajor dóna la sorpresa

Imatge de l'equip i l'afició en acabar el partit davant l'Amposta Foto: Xavi Banús (CHVilamajor) Imatge de l'equip i l'afició en acabar el partit davant l'Amposta

Els quarts de final de la Copa Catalana femenina van portar una sorpresa la que el Vilamajor va superar l'actual campió, que haurà de remuntar a casa seva si vol ser a semifinals.

QUARTS DE FINALS (ANADA)

Vilamajor 32-28 Amposta

El Joan Sapé va viure una gran tarda d'handbol, en la qual l'equip local es va enfrontar a tot un Divisió de Plata com l'Amposta, actual campió de la Copa Catalana.

Amb les grades plenes amb la "Marea Blava", les noies del Vilamajor van fer un excel·lent partit tant en atac com en defensa. L'Amposta sorprès pel joc del seu rival no va trobar la solució per aturar el joc de les vilamajorines que es van guanyar a pols aquesta diferència de +4 de cara el partit de tornada.

Associació Lleidatana 34-24 Ascó

D'entrada ja semblava el partit més desnivellat i així va ser. Les lleidatanes no es van deixar sorprendre i encarrilen la classificació per a les semifinals.

Joventut Mataró 24-33 Sant Joan Despí

Aquest "partit de Plata" de la temporada vinent tampoc va tenir massa color. Les mataronines han afluixat el ritme després del seu ascens i es van trobar amb un equip molt més motivat que vol millorar la imatge donada a la segona volta de la lliga, fent una bona Copa. I d'entrada sembla tenir les semifinals quasi a la butxaca.

OAR Gràcia 28-23 Sant Quirze

Les sabadellenques que han lluitat fins al final, sense èxit, per mantenir-se a Plata, van superar en el partit d'anada, i en derbi del Vallès Oocidental, un dels equips que ha pujat a aquella categoria, amb una renda que intentaran fer valer en la tornada per poder jugar les semifinals.

 

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatFem


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes