updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #CopaCatHFem: Comencen els quarts de final

Imatge del partit de Lliga entre OAR B i Sant Quirze Foto: oargracia.cat Imatge del partit de Lliga entre OAR B i Sant Quirze

Comencen els quarts de final de la Copa Catalana femenina que es juguen a doble partit, amb enfrontaments entre equips que han jugat a Plata i equips que han jugat a Lliga.

QUARTS DE FINALS (ANADA)

Associació Lleidatana - Ascó, diumenge 19 hores

D'entrada sembla el partit més desnivellat ja que l'equip visitant és el de Lliga i el rep l'equip lleidatà de Vujasinovic que ha fet una bona campanya a Plata i que està clar que té jugadores molt més experimentades.

Joventut Mataró - Sant Joan Despí, dissabte 18:30 h

Aquest podríem dir que ja és quasi un "partit de Plata" entre un equip que ha pujat i un altre que s'ha mantingut tot i no fer una campanya esplendorosa (només 4 victòries i una sola en tota la segona volta). Servirà per veure el nivell al qual està l'equip de Jordi Fernàndez després d'haver-se quasi passejat durant tota la temporada, ja que, recordem-ho, només han perdut un partit, a la Copa davant l'Amposta, però en un matx que era intranscendent.

Vilamajor - Amposta, diumenge 19 hores

Les vilamajorines han fet una molt bona lliga i ara estan fent un gran torneig de Copa i les ampostines ho hauran de fer molt bé si volen guanyar.

OAR Gràcia - Sant Quirze, dissabte 18 hores

Les sabadellenques que han lluitat fins al final, sense èxit, per mantenir-se a Plata, reben en derbi del Vallès Occidental un equip que ha pujat. Com en el cas del partit de Mataró servirà per veure el nivell de les de Dolo Martín, que també han fet una gran campanya a Lliga i a la fase d'ascens.

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatFem


Envia fotos, informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes