updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH-7 Granollers guanya la Supercopa superant l'Amposta

El KH7 Granollers amb la Supercopa Foto: Jaime PG / FC Handbol El KH7 Granollers amb la Supercopa

EL KH-7 Granollers ha superat l'Amposta a la Supercopa de Catalunya Femenina disputada a Sant Feliu de Llobregat i d'aquesta manera porta el quart trofeu d'aquesta competició a les seves vitrines.

Els inicis de partit han estat igualats fins el 5-5, però al tram final de la primera part les ampostines han topat contra el 6:0 de les de José Luís Villanueva, i el KH-7 BM Granollers ha aprofitat la precipitació de les seves rivals per marxar als vestidors amb sis gols d'avantatge (16-10). En aquest tram final de la primera part ha brillat l'extrem esquerrana porto-riquenya Jailene Maldonado que ha fet quatre gols en pocs minuts, fent costat a una també inspirada Paulina Pérez a la banda dreta de l'atac granollerí. També ha brillat l'extrem Míriam Gonzàlez. Per l'Amposta la més destacada ha estat Joan Rieres.

A la represa ha continuat la tònica dels darrers minuts i l'equip vallesà ha marxat de deu gols (25-15) deixant pràcticament sentenciat el partit, amb bons moments de l'ala esquerra formada per Judith Vizuete i Ona Vegué. Però les ampostines no s'han rendit. En el tram final Mateu Castellà ha fet un canvi defensiu a 5:1 que li ha servit per recuperar fins els quatre gols finals de diferència i en aquests minuts finals ha millorat molt la imatge de l'Amposta pel que fa al joc col·lectiu en atac posicional.

Míriam Gonzàlez (KH-7 Granollers) ha estat escollida la millor jugadora i Marta Gàlvez (Amposta) la millor portera.

KH-7 BM Granollers 29-25 Handbol Amposta Lagrama

KH-7 BM Granollers: Nicole Morales i Ayelen Rosalez porteres, Judith Vizuete (2), Mireia Torras (2), Hatou Jabby, Sara Galamba (3), Míriam González (5), Anna Rojas (1), Kaba Gassama (1), Lora Sarandeva (1), Clàudia Romero (1), Ona Vegué (3), Jailene Maldonado (5), Paulina Pérez Buforn (3), Carlota Rubio (2) i Jéssica Bonilla.

CH Amposta Lagrama: Marta Gálvez (1) i Noélia Làzaro porteres, Joana Rieres (5), Sara Alonso (3), Esther Juncosa (2), Loreto Roldán (2, 1p), Alba Simón (5, 3p), Judit Tortajada (3); Paula Ripoll (1), Andrea Haro, Gemma Gálvez, Laia Uliaque (2), Cinta Gisbert, Cristina Tortajada, Aida Rieres (1) i Laia Hernández.

AIXÍ QUEDA EL PALMARÈS DE LA SUPERCOPA FEMENINA

2012-13  CASTELLDEFELS, va guanyar el Gavà per 37-12 a Banyoles
2013-14  BM GRANOLLERS, va guanyar el Castelldefels als penals després d'un empat a 34 a Bordils
2014-15  BM GRANOLLERS, va guanyar el Castelldefels per 30-20 a Sant Feliu de Llobregat
2015-16  BM GRANOLLERS, va guanyar l'Amposta per 35-21 a Blanes
2016-17  BM GRANOLLERS, guanya l'Amposta per 29-25 a Sant Feliu de Llobregat