Desè triomf del Barça davant un Anaitasuna molt lluitador

Desè triomf del Barça davant un Anaitasuna molt lluitador Foto: @fcbhandbol

El Barça va tornar de Pamplona amb el desè triomf en deu partits en aquesta Lliga Asobal, contra un Anaitasuna que tot i estar a la zona baixa va aconseguir plantar cara.

Els locals van començar amb molta empenta i van aconseguir mantenir-se per davant al marcador fins el 13-12. Però en el tram final de la primera meitat el Barça va donar la volta al marcador amb un parcial de 4 a 0 que acabaria permetent marxar al descans tres amunt (15-18).

A la represa el Barça va jugar amb tranquil·litat i va anar eixamplant l'avantatge fins el 20-28 a 12 minuts pel final que semblava que podia ser el preludi d'una nova golejada. Però res d'això, els locals van reaccionar amb un parcial de 8 a 2 i a falta d'un minut mantenien certes esperances de puntuar posant-se 28-30. En aquest punt Xavi Pascual va demanar temps mort per assegurar el triomf i Dolenec va fer el 28-31 que ja sentenciava.

Helvetia Anaitasuna 29-32 Barça Lassa

Barça Lassa: Kevin Möller (3 aturades, 13%) i Gonzalo Pérez de Vargas (4 aturades, 30%), porters; Víctor Tomàs (5), Raúl Entrerríos (2), Lasse Andersson (5), Aitor Ariño (3), Dika Mem (2), Ludovic Fabregas, Mortensen (5), Sorhaindo (1), Aleix Gómez (3), Kamil Syprzak, Thiagus Petrus, Jure Dolenec (2), Gilberto Duarte (3) i Palmarsson (1).

Parcials: 3-3, 7-6, 10-10, 13-14, 13-17, 15-18 (descans), 17-21, 18-23, 20-25, 22-29, 25-30, 29-32.