updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Setena Supercopa Asobal consecutiva per al Barça

Setena Supercopa Asobal consecutiva per al Barça Foto: ASOBAL

Setmana de Supercopes pel Barça. Després de la Supercopa de Catalunya davant el Granollers, aquest diumenge ha estat el torn de la Supercopa Asobal davant el BM Logroño Rioja. Ni més ni menys que la 21a Supercopa blaugrana, la setena consecutiva.

Els matx ha començat igualat, amb un Logroño amb moltes ganes de donar una alegria als seus aficionats. Al cap de pocs minuts, però el Barça Lassa ha anat imposant el seu alt ritme defensiu, recuperant pilotes i sortint a la contra amb rapidesa (5-8, 15'). Les ràpides transicions han permès als homes de Xavi Pascual anar al descans cinc gols amunt (13-18).

A la segona part ha continuat la mateixa tònica que en la primera. Els blaugranes han sabut aprofitar les errades del rival per mantenir les diferències i inclús ampliar-les. Tot i això, cal destacar que el conjunt de La Rioja ha mostrat una bona cara amb un Garciandia (7 gols) molt encertat.

BM LOGROÑO LA RIOJA 27 - 35 FC BARCELONA LASSA

BM Logroño La Rioja: Hernández, Scott, Kusan (4), Kukic (1), Javier Muñoz (5), Ilic (2), Garciandia (7), Aguinagalde, Fekete Balint, Toma Moreira, Juan del Arco (1), Eduardo Cadarso (2), David Cadarso (0), Javier Romeo
Barça: Gonzalo, porters; Víctor Tomas (3), Raul Entrerrios, Aitor Ariño (5), N’Guessan, Thiagus Petrus, Ludovic Fabregas (2), Palmarsson (4), Aleix Gomez (1), Dolenec, Dika Mem (2), Mortensen (5), Duarte (3), Sorhaindo (1), Andersson (1) i N’Guessan (3)

Parcials: 1-2, 3-4, 5-7, 8-11, 10-15, 13-18 (descans) 13-21, 16-24, 18-26, 21-29, 24-32, 27-35 (final).