updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Avui dimecres Asobal: Duel català-lleonès

El Fraikin visita Lleó Foto: arxiu El Fraikin visita Lleó

Després del derbi desnivellat de la setmana passada avui dimecres el FC Barcelona Lassa i el Frakin Granollers es tornen a l'Asobal amb un duel entre els equips de Catalunya i Castella Lleó.

FC Barcelona Lassa (1r) - Zamora (15è), dimecres a les 20:30 hores

El FC Barcelona té un partit molt fàcil al Palau Blaugrana, ja que rep el penúltim classificat, el BM Zamora, un equip nou a la categoria, després del seu ascens des de Plata la temporada passada. De moment l'equip zamorà va tenir un molt mal inici, amb un sol punt en set jornades, però en les tres darreres n'ha sumat 4.

De tota manera això no sembla suficient per poder crear problemes al Barça. És l'equip amb el percentatge més baix d'encert en el llançament (57%). Els seus màxims golejadors són el central Octavio Magadán, que és el llançador de penals, amb 55 gols, i l'extrem esquerre Ceballos amb 48.

Ademar León (4t) - Fraikin Granollers (5è), dimecres a les 20:30 hores

El Fraikin Granollers té un partit bastant més complicat a Lleó, davant l’Ademar que és 4t amb 15 punts, els mateixos que té l’equip vallesà, que és 5è.

Però el seu rival possiblement tindrà la vista posada al partit del dissabte de Champions a Noruega davant l’Elverum, ja que encara té algunes opcions de continuar endavant. Si guanya a terres noruegues i el segon classificat perd a la pista del primer els de Rafa Guijosa podrien jugar els setzens de final. El Granollers ja amb la classificació per a la fase de grups de l'EHF assolida jugarà més tranquil i podria donar la sorpresa. 

L'equip lleonès supera els d'Antonio Rama tant pel que fa a les estadístiques d'atac (64% per 63%) com en les defensives i de porteria (34% per 30%). Els màxims golejadors de l'equip de Guijosa són el lateral esquerre Costoya (53), l'incombustible veterà Juanín (44), el lateral dret argentí Vieyra (34) i l'extrem dret Mario López (28). Destaquen també el central Simonet, el defensor Carou, tots dos argentins, i Vejin i Pesic, tots dos serbis, i el brasiler Acacio Marques. La porteria està ben coberta amb el serbi Cupara (36%) i el català Biosca (32%).

Entrevistes