updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Avui derbi català d'Asobal, oblidant per un moment Europa

Marc Garcia i Victor Tomàs dos dels puntals dels seus equips Foto: blaugranas.com Marc Garcia i Victor Tomàs dos dels puntals dels seus equips

El FC Barcelona Lassa i el Frakin Granollers es troben avui a l'Olímpic de Granollers per disputar el primer derbi català d'Asobal de la temporada… però amb el pensament posat en el cap de setmana europeu.

Fraikin Granollers (3r) - FC Barcelona Lassa (1r), dimarts a les 20:30 hores

Avui a les 20:30 hores el Pavelló Olímpic de Granollers acull el primer derbi català de la temporada de la Lliga Asobal. I pel que fa a la competició domèstica els dos equips arriben en bon moment: el Barça acumulant una victòria rere l'altra i el Fraikin Granollers amb set jornades d'imbatibilitat, en les quals només ha cedit un punt.

Comparació d'estadístiques

Llançaments de 9 m: Fraikin Granollers  56%   FC Barcelona Lassa 56%
Llançaments de 6 m: Fraikin Granollers 71%    FC Barcelona Lassa 74%
Llançaments de 7 m: Fraikin Granollers 78%    FC Barcelona Lassa 83%
Llançaments de contraatac: Fraikin Granollers  84%   FC Barcelona Lassa 89%

Llançaments totals: Fraikin Granollers  65%   FC Barcelona Lassa 67%

Porteria de 9 m: Fraikin Granollers  36%   FC Barcelona Lassa 43%
Porteria de 6 m: Fraikin Granollers 27%    FC Barcelona Lassa 31%
Porteria de 7 m: Fraikin Granollers 21%    FC Barcelona Lassa 31%
Porteria de contraatac: Fraikin Granollers  15%   FC Barcelona Lassa 15%

Porteria totals: Fraikin Granollers  31%   FC Barcelona Lassa 37%

El màxim golejador del Fraikin Granollers és Adrià Figueras (51), amb Bernatonis (50) i Resina (49, 9 de 7 m) molt a prop, després Cabanas amb 34, 11 de  7 m.

El màxim golejador del Barça és Valero Rivera amb 50 gols (14 des dels 7 metres), seguit de Dika Mem (38), Aitor Ariño (33), N'Guessan (29) i Víctor Tomàs (26).

Prèvia web fc barcelona

El Barça juga dijous a Croàcia i el Granollers dissabte a Hongria

Els dos equips hauran d'oblidar per uns moments els pròxims compromisos importants que tenen aquesta setmana en competicions europees.
El Fraikin Granollers juga el dissabte a les 18 hores a Hongria davant el Balatonfuredi, defensant la bona renda de 7 gols (28-21) de cara a poder accedir una vegada més a la fase de grup de la Copa EHF.
El FC Barcelona Lassa juga el dijous a les 19 hores a Zagreb davant el Prvo Plinarsko i ha de guanyar per intentar millorar la seva posició, que ara mateix és la quarta del grup, cosa que complicaria molt l'encreuament de vuitens de final.

Entrevistes