updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça Lassa rep avui dimecres el Valladolid

Imatge del partit de la temporada passada atleticovalladolid.es Imatge del partit de la temporada passada

El FC Barcelona Lassa juga partit de la Lliga Asobal aquest dimecres davant l'Atlético Valladolid.

FC Barcelona - Atlético Valladolid, dimecres 18 a les 19 hores

El Barça rep l'Atlético Valladolid avui dimecres a les 19 hores tot i que el cap de setmana no hi ha partit de Champions. Però s'aprofita el fet que hi hagi partit de Champions de futbol a les 20:45 hores, perquè els aficionats puguin doblar i puguin veure un partit de lliga d'handbol i les grades puguin estar una mica més poblades del que ho solen estar en els partits de lliga entre setmana.

L'equip visitant ocupa la 7a posició amb 7 punts i a les seves files encara hi trobem tota una institució com és el veteraníssim Fernando Hernàndez, que havia tingut jornades de glória al palau Blaugrana i que continua jugant i molt bé als seus 44 anys. De fet és el màxim golejador de l'equip val·lisoletà amb 30 gols.

L'equip val·lisoletà, bàsicament està format per jugadors de la seva pedrera i dels que recull de les properes terres gallegues i asturianes, i compta a les seves files amb altres elements destacats com el porter Javier Díaz (33% d'encert), el jove lateral dret gallec Rubén Río (23 gols), els joves laterals gallecs Rubén Río (23 gols) i Víctor Rodríguez Costas (18), el central Adrián Fernández, el pivot asturià Serdio (16 gols) i l'extrem argentí Gonzalo Matías Viscovich.

Entrevistes