updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin continua la remuntada amb un Resina imparable

El Fraikin va aturar l'atac saguntí Foto: cbmpuertosagunto.com El Fraikin va aturar l'atac saguntí

El Fraikin Granollers va aconseguir al Port de Sagunt la seva tercera victòria seguida, i referma la seva millora escalant a més fins la cinquena posició.

Puerto Sagunto - Fraikin Granollers

Fertiberia BM Puerto Sagunto: Bruixola (10 aturades) i Chueca (3 at.), porters; Inestrosa (1), Sifre (3), Leo Querin (4), Toni (2), Pocholo (2), Ángel Fernández (1), Nebot, Jaka (4), Johan (2), Nejc (2), Josep (1), Juande (1), Rubén, Óscar (2).

Fraikin BM Granollers: Almeida (9 aturades) i Guàrdia (1 at.), porters; Cabanas (2), Porras (4), Bernatonis (2), Marc García (1), Ferrer, Valera, Adrià Figueras (6), Resina (14), Rakocija, Silva (1), Josep Reixach (1), Márquez (1), Tarrafeta (2).

El conjunt d'Antonio Rama va resoldre aquest desplaçament complicat amb un altre espectacular partit del capità David Resina (14 gols de 17 llançaments) i un infalible Adrià Figueras, que va celebrar la seva nova convocatòria per a la selecció estatal amb un gran 6 de 6. Al descans els vallesans ja guanyaven 12-16 i a l'inici de la segona meitat van acabara de sentenciar.

L'extrem David Resina ha fet 26 gols en els últims dos partits, 12 a casa contra el Morrazo i 14 a la pista del Puerto Sagunto. Gran moment de forma del capità del conjunt vallesà, de 30 anys

Entrevistes