El Barça a un pas d'una nova temporada perfecta a la lliga

Gonzalo Pérez de Vargas, de nou protagonista de la victòria Foto: Víctor Salgado / FCB Gonzalo Pérez de Vargas, de nou protagonista de la victòria

El Barça ha sumat aquest cap de setmana la 29a victòria en aquesta lliga, a una sola jornada de tornar a culminar una nova temporada immaculada.

La pista de l'Anaitasuna era el darrer desplaçament d'un equip que es troba preparant la Final-4 de Colònia, però sense baixar el ritme competitiu. Al davant un Anaitasuna amb ganes d'esgotar les seves opcions d'assolir la quarta plaça, que passaven per guanyar i esperar la derrota del Fraikin, coses que no van passar.

Els navarresos van fer una gran primera meitat i al descans el Barça només havia aconseguit tres gols de renda (10-13). A la represa, però, les aturades d'un Gonzalo de nou espectacular (23 aturades, per un 51%) van acabar de decantar la balança a favor del conjunt blaugrana.

Helvetia Anaitasuna 22-28 FC Barcelona Lassa

Anaitasuna: Nordlander (Sergei, ps), Etxeberria (1), Mota (1), Chocarro (3), Aguirrezabalaga (3), Ugarte (2), Oswaldo Guimaraes (4) –set inicial-, Bazán (1), Ceretta (2), Nadoveza (3), Goñi, Gastón (2), Garza.
Barça: Pérez de Vargas, Víctor Tomás (2), Sorhaindo, Ariño (3), N'Guessan (5), Dika Mem (3), Viran Morros -set inicial-, Entrerríos (1), Lazarov (7), Syprzak (3), Saubich (1), Rivera, Antonio García (2), Jallouz (1).
Parcials: 1-3, 4-6, 5-8, 8-8, 9-11, 10-13 (descans), 13-17, 15-18, 17-22, 18-23, 21-26, 22-28 (final).