updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers ja coneix els rivals de la fase de grups de l'EHF

Fraikin Granollers, Chambery (a dalt), Wacker Thun i Azoty- Pulawy (a baix) Foto: EHF Fraikin Granollers, Chambery (a dalt), Wacker Thun i Azoty- Pulawy (a baix)

El Fraikin BM Granollers després de classificar-se per quart any consecutiu per a la fase de grups de l'EHF ja coneix els seus rivals.

Aquest matí s'ha celebrat el sorteig de la Fase de Grups de la Copa EHF i el Frakin Granollers ha quedat enquadrat en el grup D junt amb el Chambery francès, el Wacker Thun suís i el KS Azoty-Pulawy polonès.

Recordem que el Chambery va ser el rival del Fraikin Granollers a Nantes en el partit pel tercer i quart lloc de la Final Four de la temporada 2015-16, en un partit que els vallesans van guanyar per 25-21.

Aquesta fase es disputarà entre el 10 de febrer i el 1 d'abril. El primer partit l'equip d'Antonio Rama es disputarà a la pista del Chambery i l'acabarà a Polònia davant l'Azoty-Pulawy.

Així s'han classificat

El Frakin Granollers ha eliminat el Balatonfuredi d'Hongria guanyant els dos partits: 28-21 a Granollers i 25-27 a Hongria.

El Chambery a la ronda eliminatòria, igual que el Fraikin Granollers, va deixar fora un equip hongarès, el Tatabanya, perdent per 25-24 a Hongria i guanyant per 23-21 a territori francès.

El Wacker Thun va eliminar l'Apla HC Hard austríac pel valor doble dels gols a pista contrària: 19-17 a Suïssa i 23-21 a Austria.

I finalment l'Azoty-Pulawy polonès va superar el Holstebro danès també pel valor dels gols en pista contrària: 30-27 a Polònia i 32-29 a Dinamarca.

Els altres grups 

GRUP A: SKA Minsk (Bielorússia), Silkerborg (Dinamarca), Magdeburg (Alemanya) i guanyador del Tatan  Presov (Eslovàquia)/ Harnafjordur (Islàndia)

GRUP B: Fuchse Berlín (Alemanya), Anaitasuna (Espanya), Saint-Raphael (França), Lugi (Suècia)

GRUP C: Goppingen (Alemanya), Cocks (Finlàndia), Nexe (Croàcia) i Koper (Eslovènia).

Entrevistes