updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça visita dijous l'Arena de Zagreb necessitat de triomf

Aron Pálmarsson va debutar en el partit de la 1a volta Foto: Paco Largo / fcbarcelona.cat Aron Pálmarsson va debutar en el partit de la 1a volta

El Barça Lassa després de l'històric triomf a Granollers viatja a Croàcia a retrobar-se amb el triomf a Europa.

Zagreb - FC Barcelona Lassa, dijous 19 hores

El FC Barcelona Lassa es desplaça a Zagreb, a l'escenari de memorables partits europeus del "Dream Team" a la dècada dels noranta del segle XX. I necessita retrobar-se amb el triomf a Europa després de la dura derrota a Szeged, que l'ha enviat al quart lloc de la taula, una posició a la qual no està gens acostumat l'equip de Xavi Pascual.

Fa poc l'equip croat va visitar el Blaugrana i va caure derrotat clarament per 32-22. De ben segur, però, que en l'ambient croat de l'Arena de Zagreb no serà tan fàcil.

Crònica del partit del Blaugrana

El rival: conjunció croata

El Zagreb és un equip quasi íntegrament format per jugadors nascuts en aquell país i els seus principals perills són el lateral esquerre Mandalinic (49 gols) i l’esquerrà Markovic, el deixeble de Valero Rivera al Qatar, amb 24. També hi juguen “clàssics” de la selecció croata com Horvat, Vori, Bicanic o Valcic. La porteria és eslovena amb Kastelic i Skok.

El Zagreb ve de viure aquest espectacular final a Nantes:

Entrevistes