updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça té un partit difícil el diumenge tarda a Hongria

Kallman és un dels puntals del Pick Szeged Foto: szeged.hu Kallman és un dels puntals del Pick Szeged

El Barça Lassa situat en tercer lloc del grup de la Champions visita una pista complicada en terres hongareses.

Pick Szeged- FC Barcelona , diumenge 17 hores

Un altre compromís complicat per al Barça de Xavi Pascual després de l’empat davant el Rhein Neckar Löwen. Visita la pista del Pick Szeged on el líder, el Vardar, només va poder empatar, en l’únic punt cedit pels macedonis. Després Rhein Neckar Löwen i Nantes hi han guanyat i per tant l’equip hongarès té moltes ganes d’oferir un triomf a la seva afició, que no ho veu des del passat 1 d’octubre en competició europea.

La darrera visita del Barça en aquella pista es va saldar amb una ajustada victòria per 28-30. Va ser fa dues temporades a la fase de grups.

Prèvia de www.fcbarcelona.cat

L'equip hongarès és un equip golejador, ja que porta 210 gols, només 2 menys que el Barça i 4 menys que el Rhein Neckar Löwen. Els seus principals referents són els dos laterals hongaresos, Balogh a la dreta i Bodo a l’esquerra, amb 30 i 22 gols. Aquest darrer comparteix posició amb el rus Gorbok (19 gols). A les seves files hi ha altres coneguts de la lliga Asobal com el porter José Manuel Sierra, el suec Kallman, el croat Buntic i el brasiler Thiagus Petrus. I dirigint les operacions el central eslovè Skube.

Entrevistes