updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El diumenge primer partit de l'EHF 17-18 a l'Olímpic

El Fraikin Granollers afronta una nova edició de la Copa EHF Foto: bmgranollers.cat El Fraikin Granollers afronta una nova edició de la Copa EHF

Aquest diumenge al migdia a l'Olímpic comença la trajectòria a la Copa EHF del Frakin Granollers rebent el tercer classificat de la lliga hongaresa.

Fraikin Granollers – Balatonfuredi, diumenge 12:30 hores

Partit d’anada de la tercera eliminatòria de la Copa EHF, la primera en la que ha entrat l’equip vallesà, i que tindrà la tornada el cap de setmana següent a Hongria. El guanyador de l'eliminatòria ja entra a la fase de grups.

El rival, per nom, no és massa conegut, però actualment és tercer de la lliga hongaresa, per darrere Veszprem i Szeged, amb només dos partits perduts. Va entrar en joc a la 2a ronda i en ella va eliminar per un contundent 55-41 el Valur de Reykjavik, guanyant a la tornada per 19-28 a la capital d’Islàndia.

A la porteria tenen el veterà Fazekas (41 anys). Com a elements més destacats tenen el central rus Semenov, el pivot el croat Topic, els laterals drets Karvatski (bielorús) i Kasparek (txec), els laterals esquerre hongaresos Debreczni i Szita, i els extrems els hongaresos Bóka i Hornyak.

Entrevistes