updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017
CatHandbol

CatHandbol

CATHANDBOL és una web independent que té com a objectiu difondre l’activitat de l'Handbol català, amb especial atenció als equips catalans, de totes les categories. Web nascuda el 2011, amb la voluntat d'aglutinar tota la informació del món de l'handbol de casa nostra per fer més gran aquest esport.

Website URL: http://www.cathandbol.cat

Una mica d'història del "grup català" de la 1a Estatal

16 equips catalans comencen aquest cap de setmana la lliga de 1a Estatal, en un grup enterament de casa nostra. Això abans no passava i s'havia arribat a anar a jugar fins a Galícia, quan només hi havia dos grups d'aquesta categoria a tot Espanya. Anem a fer un repàs, dintre de les nostres possibilitats, de la història d'aquesta categoria.

Resum #PlataFemenina: El Benidorm sorprèn i és el primer líder

La primera jornada de la temporada de la Plata Femenina ens ha deixat com a líder una de les novetats de la temporada, un Benidorm recent ascendit que s'ha reforçat amb ambició i va aconseguir la golejada de la jornada davant un Sant Joan Despí que va viatjar amb poques jugadores.

Prèvia #PlataFemenina: Comença amb un únic derbi a Sant Quirze

Comença la Divisió de Plata. En el grup on continuen els mateixos vuit equips catalans de la temporada passada, desapareixen els dos primers d’aquella ocasió. El Morvedre pujat a Divisió d’Honor i La Salud Tenerife, canviat de grup. Les novetats són el retorn del Puchi, després del seu brillant pas per la màxima categoria, però havent renunciat a la mateixa, i el Benidorm, que ha pujat.

Subscribe to this RSS feed

Entrevistes