updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: Acaba l'any amb doble duel català-madrileny a casa

El Barça B busca un triomf complicat Foto: FCBarcelona.cat El Barça B busca un triomf complicat

Els dos equips catalans afronten la darrera jornada de l’any, que és 13a de la lliga i encara a dues més d'acabar la 1a volta. I ho fan amb dos partits a casa contra els dos equips madrilenys de la categoria.

FC Barcelona B - Alcobendas, dissabte 16:30 hores

El Barça B rep el segon classificat, un equip que fa quinze dies va caure derrotat a Bordils quan era el líder i que en la darrera jornada ha trencat una mala ratxa de quatre partits sense guanyar.

El balanç de gols marcats és semblant per als dos equips al voltant dels 28 gols de mitjana, però l'equip madrileny s'ha mostrat més fort en defensa que l'equip blaugrana (25,6 gols encaixats de mitjana per 28,7)… Però a Bordils va perdre per 28-22.

Els màxims golejadors de l’Alcobendas són Manuel Catalina (58) i Gonzalo Velasco (44), i cal destacar que tenen al català i exblaugrana Martí Villòria que porta 32 gols

Handbol Bordils - Ikasa BM Madrid, dissabte 17 hores

Els bordilencs després d’haver superat fa quinze dies un dels dos equips madrilenys, l’Alcobendas, quan era líder, reben l’altre, l’ex- BM Carabanchel, que és un dels dos equips que els bordilencs tenen per sota. Els madrilenys han aconseguit una única victòria fora de casa i va ser a la pista on acaba de caure el Bordils a la del Villa de Aranda.

Els bordilencs són superiors en l'aspecte ofensiu, ja que l'equip madrileny és el que menys gols ha fet (21,5 de mitjana només), però en defensa s'han mostrat més forts els visitants. El “Blanc-i-Verd” ha de tornar a ser un clam, com ho va ser el dia de l’Alcobendas, per assolir dos punts molt importants.

Els màxims golejadors de l’Ikasa són Sario (43) i Gallardo (37).

Entrevistes