updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: Barça B torna amb un punt i Bordils de buit

El Bordils va perdre a Aranda de Duero Foto: burgosdeporte.com El Bordils va perdre a Aranda de Duero

En l'onzena jornada l’equip bordilenc no va poder mantenir la seva bona ratxa després de dues victòries, i el Barça B van sumar un punt fora de casa, després de dues derrotes.

Palma del Río 31-31 FC Barcelona B

El Barcelona B va aconseguir un punt a Palma del Río davant un equip que portava tres partits perduts i que necessitava guanyar.  Fins el  minut 25 el matx va estar molt igualat (11-11), però en els cinc darrers minuts de la primera part l'equip local va fer un parcial de 6-0 que els va posar el partit molt de cara.

A la represa l'equip cordovès va tenir el partit controlat fins el 23-16 del minut 40. Però aleshores va arribar la remuntada blaugrana. Primer de forma suau (30-26 quan faltaven sis minuts per al final) i després de forma desbocada amb un parcial de 0-4 en quatre minuts que va empatar el partit (30-30). Requena va tornar a avançar els andalusos, però Pere Vaquer va fer el gol del triomf sobre la botzina.

Amigó amb 9 gols i Diocou amb 8, van ser els màxims golejadors del Barça B.

Villa Aranda 30-23 Handbol Bordils

Els bordilencs tampoc van poder sumar a la pista d'un equip que portava tres derrotes seguides i van veure trencada la seva bona ratxa.

I l'equip de Sergi Catarain va començar molt bé, amb gran defensa dominava per 7-10 als 18 minuts. Un canvi defensiu de l'equip local els va permetre trencar el partit i van capgirar el marcador per arribar al descans amb 15-12 favorable.

Però a la represa el Bordils va recuperar tot el millor del seu joc i va fer un parcial de 0-7 en vuit minuts, i semblava que el partit tornava a estar de cara. Però l'equip local va pressionar més i l'equip bordilenc va començar a perdre pilotes i a topar amb Amérigo el porter local i en cosa de 12 minuts el Villa de Aranda va fer un parcial de 10-2 que va portar el marcador al 25-21. L'equip bordilenc va intentar una doble mixta però tampoc els va servir de res i al final va acabar perdent un partit que en molts moments semblava tenir controlat.

Per part bordilenca els màxims golejadors van ser Arnau Palahí amb 6 gols i Marc Prat i Jairo Montes amb 4.

Entrevistes