updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: Bordils i Barça B busquen el doblet fora de casa

El Bordls va guanyar a Palma del Rio va quinze dies Foto: cordobadeporte El Bordls va guanyar a Palma del Rio va quinze dies

Onzena jornada a la qual els dos equips catalans arriben amb sensacions diferents, l’equip bordilenc després de dues victòries, que els ha permès sortir de la zona de descens, i els blaugranes després de dues derrotes, que els allunyen molt de la part alta.

Palma del Río- FC Barcelona B, dissabte 18 hores

El Barça B intentarà trencar la ratxa de dues derrotes negatives a la pista on fa quinze dies ho va fer el Bordils.

L’equip andalús, d’un població on es viu molt l’handbol, està en zona de descens just per sota del Bordils i porta tres derrotes seguides. El seu principal referent local és Consuegra amb 53 gols.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Palma del Rio

14

7

261

279

P

G

P

P

P

Barça B

9

11

315

314

P

G

G

P

P

 

Villa Aranda- Handbol Bordils, dissabte 19 hores

Els bordilencs han aconseguit dues victòries seguides, la segona davant del líder i de forma molt solvent, i han sortit del descens, encara que sigui pel golaverage particular amb el Palma del Río.

Ara visiten un equip, ex-Asobal, que està en crisi de resultats (tres derrotes seguides) i al qual els blanc-i-verds volen clavar l’estocada per superar-los a la classificació. Els màxims golejadors locals són Lorasque (33) i Krook (32).

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Villa Aranda

12

8

280

295

G

G

P

P

P

Bordils

13

7

270

292

P

P

P

G

G

Entrevistes