updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #DHPlata: El Bordils torna a fer-la grossa i supera el líder

Alegria a Bordils Foto: @handbolbordils Alegria a Bordils

Cara i creu pels dos equips catalans: el Bordils guanya el seu segon partit consecutiu i puja tres posicions, mentre que el Barça perd per segona setmana seguida i cau tres places.

Gran pas endavant del Bordils

El Bordils, cuer, va derrotar el líder, Alcobendas en un partit al Blanc i Verd que els bordilencs van dominar amb mà de ferro. Amb aquesta victòria el Bordils encadena dos triomfs consecutius per primer cop aquesta temporada, i fa un salt important a la classificació fins a la tretzena plaça sortint de la zona de descens. Ja van avisar que aquí ningú s'arronsa.

Des de l'inici els de Sergi Catarain van posar-se per davant i al descans guanyaven 16-13. Els madrilenys, que són un equip que vol lluitar per l'ascens, no acabaven de creure el que els hi estava passant, però a la represa l'equip local no va abaixar el ritme i el públic va gaudir de valent veient com aquest cop la victòria no se'ls escapava.

Handbol Bordils 28-22 Alcobendas

HANDBOL BORDILS: Jordi González i Joan Comas, porters; Gerard Farrarons (1), Sergi Mach (3), Xicu Reicach (2), Oriol Márquez (6), Marc Combis (2), Marc Prat (1), Arnau Palahí (6), David Masó (1), Joan Vilanova (1), Ferran Oliver, Ignasi Moreno (3), Jairo Montes i Ferran Pou.

El Barça no pot amb el Torrelavega

El Barça B no va poder amb el Torrelavega, un dels conjunts que ha pujat enguany a Plata però que ho ha fet amb força i ambició. El conjunt càntabre, amb el català Dalmau Huix a les seves files (2 gols), va anar tota la primera meitat per darrere però al descans havia empatat a 13. La segona meitat va començar amb major igualtat, però a poc a poc els visitants van agafar les regnes del partit.

FC Barcelona B - Torrelavega

BARÇA B: Guillem Herms, Gerard Forns i Jorge Pérez, porters; Andrei Buzle (3), Adrià León (3), Joan Amigó (6), Roger Manzano (1), Pau Oliveras, Pere Vaquer (7),

Entrevistes