updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #DHPlata: Partit importants a casa per a Bordils i Barça B

El Bordils t´indrà el suport incondicional del Blanc i Verd Foto: @handbolbordils El Bordils t´indrà el suport incondicional del Blanc i Verd

Els dos equips catalans de Plata juguen a casa dos partits importants aquest cap de setmana.

Handbol Bordils - Alcobendas, dissabte 20 hores

Els bordilencs després de sumar els dos primers punts fora de casa, en una pista complicada, han agafat moral, però tampoc han solucionat res, ja que continuen a la cua de la classificació. I aquest dissabte reben el líder, un ex-Asobal com l’Alcobendas amb ganes de retorn... però que fa tres partits que no guanya (dos empats a casa i una derrota mínima a Santander).

El seu màxim golejador és Manuel Catalina amb 48 gols, els mateixos que té el bordilenc Sergi Mach. En l'equip madrileny hi juga el barceloní Martí Villòria.

La temporada passada els madrilenys van guanyar per 27-29 i l’anterior victòria bordilenca per 26-24.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Bordils

16

5

242

270

E

P

P

P

G

Alcobendas

1

16

282

256

G

G

E

P

E

FC Barcelona B - Torrelavega, dissabte 19:15 hores

El Barça B rep un dels equips que estan per sobre a la classificació i que fa quinze dies va guanyar clarament a Bordils. El Torrelavega, un dels equips que ha pujat ho ha fet amb força i està en posició de “play-off” d’ascens i vindrà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb ganes de defensar-la. El seu màxim golejador és José Carlos Hernàndez amb 51 gols, lluny dels 62 que porta Pere Vaquer, que és el segon màxim golejador de la categoria.

La temporada passada victòria blaugrana per 29-24 i fa tres (fa dues l’equip càntabre havia baixat a 1a Estatal) també per un clar 28-14.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Barça B

6

11

287

285

E

P

G

G

P

Torrelavega

4

12

266

258

E

G

G

G

E

Entrevistes