updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El masculí de la UB repeteix títol estatal universitari

L'equip de l'UB celebrant el títol 2017 Foto: @esportsub L'equip de l'UB celebrant el títol 2017

L'equip masculí de la Universitat de Barcelona, vigent campió català i estatal, ha revalidat el títol en el Campionat d'Espanya Universitari que s'ha disputat aquests dies a Múrcia.

Gran final la disputada aquest divendres al matí a Múrcia, amb un gran inici de l'equip de l'UB que ha dominat la primera meitat marxant al descans quatre gols amunt (9-13).

Però l'equip de la Universidad de Málaga ha reaccionat a la segona meitat, portant el matx a un final ajustadíssim, per acabar finalment el temps reglamentari amb empat a 24 forçant la pròrroga.

En el temps extra l'equip de l'UB ha acabat guanyant 27-28 desfermant la lògica eufòria entre la delegació catalana, com podem veure en aquest vídeo d'@esportsUB.

El camí cap a la final

L'equip de la UB ha hagut de fer una gran fase de grups (només passava el primer de cada un dels dos grups a la final) guanyant els tres partits que ha jugat, primer contra la Universidad Miguel Hernández (34-23), després contra la d'Oviedo (33-21) i finalment contra la de León (33-31). Fins al moment el jugador del Granollers B Edgar Pérez és el màxim golejador de la competició amb gols com el que veiem en el vídeo d'@EsportsUB.

El tercer i decisiu partit contra la Universidad de León ha estat un partit molt complicat que perdien 14-18 al descans i fins de set gols a la represa, però han pogut remuntar amb èxit per aconseguir el passi a la gran final. D'aquesta manera aquest divendres jugaran contra la Universidad de Málaga defensant el títol del 2016.

- Consulta els resultats aquí

Entrevistes