updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: Derbi de la part baixa de Barcelona a La Verneda

El pavelló de la Verneda viurà un intens derbi barceloní Foto: arxiu El pavelló de la Verneda viurà un intens derbi barceloní

Es juga la 13a jornada, la darrera del campionat d’aquest any i amb un altre interessant derbi barceloní a La Verneda.

El partit de la jornada a la Verneda:
Sant Martí Adrianenc B (5è)- Poblenou (2n), diumenge 13 h

Després d’haver guanyat el derbi davant la Salle Bonanova a la Nova Icària, ara els de Marc Revolta afronten un altre derbi a La Verneda en el qual intentaran trencar la imbatibilitat dels liles a casa seva, on només han cedit un punt davant el “rei dels empats” el Cambrils.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

S.Martí Adr.B

(-1 partit)

5

15

318

299

E

G

P

G

E

Poblenou

2

19

359

323

G

E

G

G

G

Manyanet (12è)- UEH Calella (3r), dissabte 19 h

L’equip barceloní ha entrat en una mala dinàmica de resultats i ja porta nou partits sense guanyar. I un Calella pletòric, i molt fort en defensa, no sembla el millor rival per a la reacció, tenint en compte que el Manyanet és el segon equip que ha fet menys gols.

Canovelles (9è)- Cambrils (4t), diumenge 19 h

Els canovellins porten ja cinc jornades sense guanyar i quatre derrotes seguides i són el segon equip més golejat. Busquen la reacció davant el "Rei dels empats", el Cambrils d'Agustín Tortosa, que ha empatat la meitat dels partits jugats, i que és el tercer màxim golejador de la categoria.

Sabadell (7è)- Lleida Pardinyes (13è), dissabte 18:45 h

Els de Txema del Rosal han reaccionat amb dues victòries seguides amb les que han abandonat la cua, però continuen sent l’equip més golejat i ara tenen una difícil papereta a Can Balsach on els rep l’equip que ha fet més gols.

Banyoles (6è)- Gavà (11è), dissabte 17:45 h

L’equip gavanenc, l’actual campió, no va jugar la setmana passada i està a només un punt de la zona de descens i en una posició que la final podria portar la pèrdua de categoria per les compensacions. Necessiten reaccionar i el seu rival, l’equip menys golejat, no els ho posarà fàcil.. i menys en el seu ambient.

Sant Llorenç/Sant Feliu (14è)- Parets (10è), dissabte 18:45 h

Els paretans han guanyat un partit important entre setmana davant el Manyanet amb un bon treball defensiu (24-22) i ara busquen la segona victòria seguida a la pista del cuer.

Salle Bonanova (1r)- Coope Sant Boi  (8è), dissabte 18 h

El líder després de les dues ensopegades seguides, en els derbis barcelonins, rep una Coope que té com a signe d’identitat la seva capacitat de lluita i que intentarà la sorpresa.

RECORDEU: Si feu fotos dels vostres equips o dels partits ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes