updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatH: Partit important per al campió a la seva pista

El campió se la juga al Jacme March Foto: arxiu El campió se la juga al Jacme March

A l’onzena jornada arribem amb La Salle Bonanova clarament destacada i amb un grapat d’equips lluitant aferrissadament pel segon lloc.

El partit de la jornada a Gavà:
Gavà (10è)- UEH Calella (6è), dissabte 19:15 h

El campió està en situació crítica –a només un punt de la zona de descens– i rep un equip que ja porta quatre jornades seguides sense perdre i arriba amb molta moral a aquest partit. Els de Brus només han guanyat dos partits en tot l’any i els de Salva Puig només n’han perdut dos. Està clar, mirant els números, està en el diferent balanç defensiu que presenten els dos equips fins ara.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Gavà

10

7

290

299

P

G

E

P

P

Calella

6

13

275

255

P

E

E

G

G

Sant Llorenç/Sant Feliu (13è)- Cambrils (4t), dissabte 19 h

L’equip cambrilenc està en ratxa d’empats, amb quatre de seguits, i el curiós és que la temporada passada a 1a Catalana aquest partit també acabà en empat. A veure si torna a passar...

Després a la segona volta el Santllo va trencar la imbatibilitat de més de dos anys del Cambrils a la seva pista guanyant per 28-29.

Canovelles (8è)- Poblenou (2n), dissabte 19 h

Partit molt interessant també on els vallesans, que ja fa tres partits que no guanyen i són el 2n equip més golejat, intentaran frenar els de Marc Revolta que porten set jornades sense perdre.

Banyoles (5è)- Parets (11è), dissabte 17 h

Els banyolins, amb dues victòries seguides i sent l’equip menys golejat, s’han tornat a posar en disposició de lluitar per un lloc de fases, però s’han de fer més forts a casa on han deixat escapar la meitat de punts disputats fins ara.

Salle Bonanova (1r)- Sant Martí Adrianenc B (3r), dissabte 18 h

Derbi barceloní on els de la part alta intentaran mantenir la seva imbatibilitat davant un equip que té un bon potencial com ho demostra el fet que només hagin perdut dos partits.

Manyanet (12è)- Lleida Pardinyes (14è), dissabte 18:45 h

Partit dramàtic entre dos equips en zona de descens i en el qual l’equip local pot clavar una bona estocada a l’equip lleidatà.

Sabadell (7è)- Coope Sant Boi  (9è), dissabte 20 h

Partit igualat a Can Balasch on l’equip arlequinat, el segon màxim golejador després del líder, intentarà fer-se fort a casa, d’on ja ha deixat escapar cinc punts aquesta temporada.

RECORDEU: Si feu fotos dels vostres equips o dels partits ens les podeu enviar a gol@cathandbol.cat

COMENTA A TWITTER AMB L'ETIQUETA #LligaCatH

Entrevistes